Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Ergün Poyraz CHP’yi rehin almış

Ergün Poyraz CHP’yi rehin almış
Özlem Çerçioğlu için “utanmaz” dedi ne CHP İl Başkanlığı ne Çerçioğlu cephesi cevap veremedi.

Özlem Çerçioğlu, kendi algı operasyonlarında kullandığı isimlerin ceremesini çekiyor.

Bir zamanlar siyasi rakiplerini, bürokratları, medya mensuplarını devre dışı bırakmak için destek olduğu isimler tek tek Özlem Çerçioğlu ile yapılanmasının karıştığı etik dışı eylemleri gözler önüne seriyorlar.

Bunlardan biri de Ergün Poyraz.

Poyraz son olarak Özlem Çerçioğlu'nu utanmazlıkla suçlamıştı.

Siyasi çevrelerde Poyraz'ın bu çıkışı, “Özlem Hanım yapılanması ortaya çıkıp çok tepki toplayınca, Ergün Poyraz ile anlaşmalı bu yola başvurdular” değerlendirmesinde bulunulmuştu.

Ergün Poyraz'ın ister Özlem Çerçioğlu ile anlaşmalı ister özgür iradesiyle Çerçioğlu'nu utanmazlık ile suçlaması, beraberinde yeni tartışmaları getirdi. Parti tabanı ve kamuoyu, “Ne CHP İl Başkanlığı ne de Özlem Hanım çevresinden tık yok. Başkaları bir kelime etse lince kalkarlar, Savcılık kapısından ayrılmazlar. Ergün Poyraz'ın bu hakaret ve iftiralarına neden sessiz kalınıyor?” sorusunu ve eleştirisini yönelttiler.

Bilindiği gibi Ergün Poyraz'ın Özlem Çerçioğlu hakkında, “O bana aşık. FETÖ dosyasından ben kurtardım. Onunla ilgili elimde belgeler var. Ben ne istersem onu yapar” dediği, Yazar Sara Gül tarafından defalarca TV programlarında açıklanmıştı.

Bu ahlak dışı ifadelere aynı zamanda Ergün Poyraz'ın binlerce kez işlediği parti suçlarına rağmen CHP’den atılamayışı ve Çerçioğlu cephesinden tek cevap gelmeyişi, akıllarda şu soruları bırakıyor?

1- Ergün Poyraz'ın Özlem Çerçioğlu hakkında dedikleri doğru olduğu için mi karşılık verilemiyor?

2- Yoksa ikili zor duruma düştükleri için anlaşmalı bu yola başvurdu o nedenle cevap verilmiyor?

Her iki sorunun da yanıtı ne olursa olsun, karşımıza şu acı gerçeklik çıkıyor; Özlem Çerçioğlu ve Aydın CHP, akli melekelerinden şüphe edilen, öz kardeşinin beni dolandırdı dediği, yazı ve konuşmaları tam bir ahlak dışılık içinde gerçekleşen Ergün Poyraz elinde rehin durumdadır. Dolayısıyla bir milyon üç yüz bin insanın kaderini elinde tutan Özlem Çerçioğlu ile Aydın CHP İl Örgütü, Aydın adına artık kamu düzeni ve güvenliği açısından zararlı birer odak konumuna gelmişlerdir.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!