Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Ergün Poyraz CHP’yi böyle mi rehin aldı?

Ergün Poyraz CHP’yi böyle mi rehin aldı?
Aleyhindeki en küçük bir eleştiride öfke patlaması yaşamasıyla ve elindeki kamu gücü yanında güdümündeki medya eliyle adeta linç kampanyası başlatmasıyla tanınan Özlem Çerçioğlu'nun kendisine, “Utanmaz” deme cür'etini gösteren Ergün Poyraz karşısında tek kelime edememesi, akıllarda soru işaretleri bırakıyordu.

Yıllardır Aydın'da adeta CHP ve Özlem Çerçioğlu'nu rehin almışçasına ağzına geleni söylediği ve fütursuzca davrandığı halde hakkınnda tek işlem yapılamayan Ergün Poyraz'ın, gücü nereden aldığı ortaya çıkıyor.

Bilindiği gibi Ergün Poyraz'ın, “Özlem Çerçioğlu bana aşık. Elimde onunla ilgili belgeler var. Onu FETÖ’den ben kurtardım. Ben ne dersem onu yapar” şeklinde ahlak dışı konuşmalar yaptığı, olayların tanıklarından Yazar Sara Gül Turan tarafından defalarca haber ve TV programlarında açıklanmıştı. Buna rağmen Ergün Poyraz korkusundan olsa gerek tek kelime cevap veremeyen Özlem Çerçioğlu ve CHP yönetimlerinin bu korkusu ardında yatan nedenler, uzun süredir sorgulanıyordu.

Yapılan arşiv taramalarında Ergün Poyraz'ın 2018 yılında yaptığı açıklama, Çerçioğlu'nun neden Poyraz'dan bu kadar korktuğu ve adeta rehin durumunda bulunduğu sorularına açıklık getiriyor.

Poyraz 2018 yılında yaptığı paylaşımlarda Bilal Erdoğan'ın TÜRGEV Vakfına bağışta bulunan CHP li Başkanlarını açıklayacağını söylemişti. Haberin yayınlandığı site adres olarak Özlem Çerçioğlu'nu göstermişti.

Bu açıklama sonrası Ergün Poyraz'ın yakınlarının apar topar işe alındığı, ona her türlü destek ve himayenin sağlandığı belirtiliyor. Poyraz'ın yakınlarının işe alındığı tarihler ile açıklama arasındaki sürecin bir araya getirildiğinde, haberin gerçeklik payının yüzde yüze yakın olduğunun ortaya çıkacağı kaydediliyor.

ERGÜN POYRAZ'IN ŞANTAJ YÖNTEMLERİ DE HABERDE KANITLANIYOR.

İSANIN ÇOCUKLARI TEHDİDİ

Öte yandan o dönemki paylaşımında Özlem Çerçioğlu'nu adeta tehdit eden Ergün Poyraz,“İsa’nın çocukları” isimli kitap basacağını, kitapta herşeyin olacağını belirtiyor. Fakat son olarak Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'i hedef alıp “İsa'nın Çocukları” kitabını basacağı tehditlerini savuran Ergün Poyraz'ın bu şantaj yönetmini, 2018 yılında Özlem Çerçioğlu'na karşı kullandığı ortaya çıkıyor.

Bunun yanında kulislerdeki iddialara göre, Özlem Çerçioğlu ile her görüşme ve yazışmasını kayıt altına aldığını belirten Ergün Poyraz'ın, “Bana bir şey yapamazlar. Çerçioğlu dahil hiç biri sözümden çıkamaz” şeklinde sözler sarf ettiği iddiası, medya kulislerinde yüksek sesle konuşuluyor.

İşte Ergün Poyraz'ın siyasetçilere şantaj yöntemleri ve Özlem Çerçioğlu ile CHP’yi nasıl rehin aldığının kendi ağzından delillendirildiği, 2018 yılı tarihli o haber ve paylaşımları… Lingi tıklayınız...

https://www.aydin24haber.com/chpli-belediyeden-turgeve-milyonluk-bagis-383722h.htm

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!