Aydın
26 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Erbay Aldemir, Aydın İl Hakem Kurulu Başkanı oldu

Erbay Aldemir, Aydın İl Hakem Kurulu Başkanı oldu

Uzun süredir profesyonel liglerde futbol hakemliği vegözlemciliği yapan Erbay Aldemir, Aydın Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu MHK tarafından testlerden ve sınavlardanolumlu puanlar alan Aldemir, mevcut Başkan Mücahit Tatar, Mehmet Çevirgen veMurat Altıntaş’ın da katıldığı ve hakemlik kariyerleri ile öğrenim durumlarınında dikkate alındığı seçmelerden başkan olarak ayrıldı.

Görev kendisine tebliğ edildikten sonra duygularını dile getirenyeni başkan Erbay Aldemir şunları söyledi:

“Şu andaki mutluluğumu ve heyecanımı tarif edebilmektezorlanıyorum. Zira çok yoğun duygular içindeyim. Bana bu mutluluğu yaşatanbaşta federasyon Başkanımız Mehmet Büyükekşi ve Merkez Hakem Kurulu BaşkanımızAhmet İbanoğlu olmak üzere görevimin şahsıma tebliğinden itibaren telefon vesosyal medya aracılığı ile tebriklerini ileten bütün arkadaşlarıma ayrı ayrıteşekkür ediyorum. Yeni görevimde de tıpkı hakemlik ve gözlemcilik görevlerimdeolduğu gibi elimden gelen gayreti göstererek özverili bir şekilde çabalamayısürdüreceğim. Türk Futbolunun ve İlimiz futbolunun gelişmesi için ne gerekiyorsayapmaya hazırım.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!