Aydın
24 Eylül, 2024, Salı
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Ege Tv’ye taze kan…

Ege Tv’ye taze kan…
Uydu üzerinden yayın yapan Ege’nin tek televizyonu EGE TV Aydın’daki temsilcisini değiştirdi. Yaklaşık 2 yıldır Aydın’da Ege TV’nin temsilciliğini yapan Ayla Ekin Deniz’in görevine son verilerek Mehmet Arkan Aydın Koordinatörlüğü’ne getirildi.

Diğer illerde yüksek performansla çalışırken Aydın’da varlığı-yokluğu belli olmayan ve bir türlü beklenilen program yapımcılığı ivmesini yakalayamayan Ege TV Ayla Ekin Deniz’in başarısız yayıncılığına nokta koydu. Televizyon program yapımcılığında tecrübeli bir isim olan Mehmet Arkan’ı Aydın Koordinatörü yapan Ege TV yönetimi, Aydın’da yıllardır çektiği sıkıntıyı atlatmak için de önemli bir adım atmış oldu.

Ayla Ekin Deniz döneminde, Aydın’da hiçbir varlık gösteremeyen, toplumun sorunlarına inemeyen, izlenme oranı düşük, hiçbir kulvarda rüştünü ispat edemeyen, 15 günde bir AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve bazı belirli isimler dışında programlar yapamayan, özellikle bir tarım - sanayi kenti olan Aydın’da çiftçilerin ve sanayicilerin sorununa eğilemeyen Ege TV’nin, en başarısız ve programsız ilinin Aydın olduğu gerçeğini gören Ege Tv yönetimi yaşadığı kan kaybını önlemek için aldığı yerinde ve önemli bir kararı uygulamaya sokarak Ayla Ekin Deniz dönemine usta program yapımcısı Mehmet Arkan ile son verdi.

Televizyon program yapımcılığında deneyimli bir isim olan Mehmet Arkan ile birlikte EGE TV Aydın’da atağa kalktı. Özellikle köy programları ile tanınan Mehmet Arkan, değişik televizyonlarda köy ve tarım ağırlıklı programları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ege TV’de göreve başlar başlamaz tabir yerinde ise çarıkları çekip sahaya inen Mehmet Arkan yaptığı kurum ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinin yanı sıra ilçe ve köylerde çiftçilerle, kentlerde de sanayiciler ile buluşmaya başladı. Tarım ağırlıklı programları beğeni ile izlenmeye başlanan Mehmet Arkan’ın deve ve boğa güreşi arenalarından yaptığı yayınlar da hem dikkat çekiyor hem de büyük beğeni topluyor.

Mehmet Arkan’ın Aydın’ın nabzını tuttuğu programları ile bir anda ilgi odağı haline gelen Ege Tv, Kasım ayından itibaren de kültürümüzün simgesi olan deve güreşlerini izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Ege Tv Aydın Koordinatörü Mehmet Arkan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!