Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Efeler Belediyesi Çarşamba Pazarı gibi

Efeler Belediyesi Çarşamba Pazarı gibi
Özlem Çerçioğlu kendi elemanlarını yolluyor, kimin eli kimin cebinde belli olmayan Efeler Belediyesi'nde tam bir kaos yaşanıyor.

Aydın Şafak Gazetesi'nin, “Efeler Belediyesi'ne kayyım atandı” başlıklı haberinde Ozan Çavuşoğlu'nun Çerçioğlu tarafından Efeler Belediyesi'nde tek söz sahibi olması kararı alındığı, kamuoyuna duyurulmuştu.

Yeni edinilen bilgilere göre;

Ozan Çavuşoğlu üzerinden Efeler Belediyesi'nde yeni kadro kurulacak. Aydın BŞB’den getirilecek ekip, stratejik noktalara yerleştirilecek. Mevcut görevdekilerin çoğu ya görevlerinden alınacak ya da yetkileri ellerinden alınarak pasif hale getirilecekler. Bunun yanında CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz'un da Efeler Belediyesi'nde etkin olmaya çalıştığı kaydediliyor. Karakoz'un danışmanı Onur Dinler'i Efeler’de etkin hale getirip, Ozan Çavuşoğlu'na karşı kontrolü kaybetmemeye çalışacağı belirtiliyor.

Tüm bunlar olurken Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin taş üstüne taş koymadan, seçimlerde verdiği sözlerin hiç birini tutmadığı gibi daha önce yapılanları da viran hale getirerek, ipleri tamamen Özlem Çerçioğlu'na terk etmiş görünüyor.

Halkın tepkisi her geçen gün yükselirken bu tepkilere kulan tıkadığı gözlerden kaçmayan Anıl Yetişkin'in, kendisine Çerçioğlu tarafından çizilen nikah kıyma, düğün, dernek, sünnet gezip zeybek oynama turlarına devam etmesi, Efeler Belediyesi’nin en silik belediye başkanı olarak tarihe geçeceği gerçekliğini, gözler önüne seriyor.

MOBİNG NEDENİYLE EMEKÇİLER İSYANDA

Öte yandan çok başlı siyasi derebeylik gibi keyfi, yasa ve insanlık dışı uygulamaların başkanı Avukat olan Efeler Belediyesi'nde olağan hale geldiği süreçte, yüzlerce emekçi isyan noktasına geldi. 170 ihbar hattı ve CHP Genel Merkezine yaklaşık 300 kişilik emekçi kesimi tarafından, şikayet üzerine şikayet yağdığı kaydediliyor.

CHP Genel Merkezi'nin, “Kurultay geçsin, hepsine bakacağız” sözü üzerine beklemede olan emekçiler, eğer CHP Genel Merkezi emekçi haklarını savumnaz ise kazan kaldıracaklarını belirttiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!