Aydın
27 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Efeler Asırlık Cumhuriyet’i coşkuyla kutladı

Efeler Asırlık Cumhuriyet’i coşkuyla kutladı

  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı EfelerBelediyesi’nin düzenlediği görkemli programla kutlandı. Yürüyüş kortejinekatılan binlerce vatandaş kenti kırmızı-beyaza boyadı. Efeler Belediyesi’ninCumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak yaptırdığı anıt, Başkan Ataytarafından açıldı.


29 EkimCumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl kutlamaları tüm yurtta coşkuyla kutlandığı gibiEfeler Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle de kutlandı. Düzenlenen “YürüyüşKorteji ve 100. Yıl Anıt Heykeli Açılışı”nda da bayram coşkusu doruk noktasınaulaştı.

Belediye hizmetbinasının önünde toplanan çalışanlar ve binlerce vatandaş, Efeler BelediyeBaşkanı Mehmet Fatih Atay ile birlikte anıtın açılacağı Uğur Mumcu Parkı’nayürüdü. Kırmızı-beyaz kıyafetler giyilip Atatürk posterleri ve dev Türk Bayrağıaçılan kortej, güzergâh boyunca alkışlarla destek aldı. Anıtın bulunduğu alanamarşlar ve şarkılar eşliğinde gelindi.

Açılış törenindenönce halk oyunları ekibi ile 100’üncü yılı temsilen 100 kadın zeybek gösterisidüzenledi. Coşkunun katlanarak arttığı programda yediden yetmişe her kesimdenvatandaşın katılımıyla alan doldu taştı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!