Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Durmuş Tuna'ya vuracağız derken baltayı taşa vurdular

Durmuş Tuna'ya vuracağız derken baltayı taşa vurdular
CHP Efeler İlçe Başkan Yardımcısı ve Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kalemşörlerinde Ali Fırat öyle bir haber ve haberaltı reklam yayınladı ki, Aydın CHP'deki tüm kirli ilişkiler cerahat gibi ortaya saçıldı.

CHP yöneticisi Ali Fırat'ın sahibi olduğu haber sitesinde yayınlanan haberde Özlem Çerçioğlu'nun on yıllık sır ortağı ve keskin kalemlerinden Durmuş Tuna'ya gözadğı vermeye çalışıldı. Bilindiği gibi Durmuş Tuna uzun süredir kaleme aldığı ifşaatlarında, Çerçioğlu ve Aydın BŞB'de dönen ne varsa gözler önüne sermişti. Hatta yazdıklarının daha yüzde bir bile olmadığı, medya ve siyaset kulislerinde ana gündem maddesiydi.

Durmuş Tuna son günlerde özellikle Özlem Çerçioğlu tarafından Bilal Erdoğan Başkanlığındaki TÜRGEV’e yüklü miktarda bağış yapılıp yapılmadığı konusunda paylaşımlarda bulunuyordu. Tuna, Özlem Çerçioğlu'nun Ergün Poyraz’ın elinde bu nedenle siyasi rehin olup olmadığını da sorguluyordu.

Durmuş Tuna'ın ifşaatları ve soruları karşısında bunalan Çerçioğlu cephesi, suç duyurusu yapıldığı öğrenildi şeklinde haber kaleme aldırdı. Haber ise CHP Efeler İlçe Başkan Yardımcısı Ali Fırat'a ait sitede yayınlandı. Fakat ilginç olan haber altındaki reklamlardı. O reklamlarda CHP Genel Başkanı Özgür Özel başta CHP’li vekiller, belediye başkanları aleyhine iftira, itham ve hakaretleri nedeniyle partiden ihraç edilenme kararı alınan ve ihraç edilen Ergün Poyraz'ın, abuk subuk iftiralarla şantaj amaçlı yayınladığı kitabın reklamı yer alıyordu.

Bilindiği gibi kitapta Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hakkında Ergün Poyraz'ın eline yine Günel'e husumeti olan bir şahsın tutuşturduğu zırvalar yayınlanmış, mezardaki babası ve annesine kadar dil uzatılmıştı.

Ergün Poyrazbununla da kalmamış, CHP’yi lağım çukuruna benzetmişti. Özlem Çerçioğlu'na ise hakaretlerde bulunmuştu. Zırt pırt her şeye suç duyurusu yapan Çerçioğlu ise Poyraz'a yanıt vermemiş, besleme medyası da tek kelime edememişti. Bu durum Durmuş Tuna tarafından, “Tiyatro oynuyorlar” şeklinde yorumlanmıştı.

Çerçioğlu'nun Ergün Poyraz’ın elinde siyasi rehin durumunu örtmek, onunla olan maddi-manevi bağlantılarını ve desteğini gizlemek için, Poyraz'ın kendisine özellikle saldırması istenmiş olabileceğine dikkat çekmişti.

Durmuş Tuna paylaşımlarında sürekli Özlem Çerçioğlu ile Ergün Poyraz'ın hala birlikte hareket ettiğini, CHP Yöneticisi yandaş kalem Ali Fırat'ın her fırsatta Ergün Poyraz'ı savunmasının bunun göstergesi olduğuna dikkat çekiyordu. Hatta Tuna, Ergün Poyraz’ın 2018 yılındaki bir paylaşımında, “CHP’li hangi belediye başkanı TÜRGEV'e bağış yaptı. İsa'nın Çocukları kitabımda açıklayacağım” dediğini gözler önüne sermiş, Çerçioğlu'na ise, “Ergün Poyraz elinde bu yüzden mi rehinsin?” sorusunu yöneltmişti.

Sonunda Durmuş Tuna'nın tezleri doğru çıktı.

Durmuş Tuna aleyhine CHP Efeler İlçe Başkan Yardımcısı Ali Fırat'a ait haber sitesi üzerinden yapılan reklamlarda, CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e ahlak dışı şekilde saldırılan Ergün Poyraz'ın kitap denen iftira, itham, hakaret dolu saf sataların reklamları yayınlandı. Bu da Özlem Çerçioğlu ile CHP ve CHP'lilere düşman, artık kitap diye şantajlarda bulunduğu ulusal medyada yer alan Ergün Poyraz arasındaki ilişkinin devamı olarak yorumlandı. Ayrıca, CHP Genel Merkezi’nce partiden ihraç edilen Ergün Poyraz’ın aile fertlerinin hala Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştırılarak, Poyraz’ın Çerçioğlu tarafından hala korunup kollanmış olması Durmuş Tuna’nın ifşaatlarını destekliyor.

İşte Çerçioğlu'nun yeni kalemşörü, CHP Efeler İlçe Başkanı Ali Fırat’ın haber sitesinde yayınlanan CHP düşmanı, CHP’lilere ağızlar dolusu hakaret ve iftiralarda bulunan, buna rağmen hala Özlem Çerçioğlu tarafından ipek koza içinde korunmaya devam edilen, onca söze rağmen Aydın BŞB medyasınca tek kelime edilemeyen, hakkında Savcılığa suç duyurusu yapılamayan Ergün Poyraz safsatalarının yer aldığı o iftira yayının reklamları…

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!