Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Durmuş Tuna’dan olay yaratacak bir paylaşım daha…

Durmuş Tuna’dan olay yaratacak bir paylaşım daha…

  • İçişleri Eski BakanıSüleyman Soylu ve AK Parti Genel Merkezi’ne kim için gitti, neden gitti? MİTpersoneli ile İzmir’de kim için ve neden görüştü?

  • On yıl boyunca AydınBŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na en yakın isimlerden olan Gazeteci DurmuşTuna'nın ifşaatları, Aydın BŞB-CHP taban ve teşkilatları ile kamuoyunda büyüksarsıntılara neden oldu.

Durmuş Tunapaylaşımlarından birinde “AK Parti GenelMerkezi’ne iki kez, İçişleri Eski Bakanı Süleyman Soylu ve MİT İzmir BölgeMüdürlüğü'ne kim ve ne için gittim?” sorusunu yöneltmişti.

Aydın Şafak Gazetesiolarak yaptığımız araştırmalarda edindiğimiz bilgilere göre Durmuş Tuna'nın, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından ve onunkurduğu bağlantılarla bu merkezlere gittiği iddia edildi.

Paylaşım sonrası iddialara göre, Durmuş Tuna'ya ÖzlemÇerçioğlu tarafından eski husumetlisi bir iş insanı hakkında hazırlanandosya verildi.

Bu iş insanının terör örgütüyle bağlantılı olduğu veyakınları operasyona uğradığı için şirketleri bölerek malları el koyulmaktankurtardıkları mesajı iletildi.

İddiaların odağındaki isimlerden biri ise Aydın, İzmir,Eskişehir Eski Valisi ve şu andaki Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız oldu.

İrtibat görevlisi olarak Özlem Çerçioğlu tarafından ilgili yerlere bizzat gönderilen Durmuş Tuna'ya verilen dosya içerisindeVali Erol Ayyıldız'ın bu gelişmeleregöz yumduğu isnatları da yer alıyordu. DurmuşTuna paylaşımında tvDEN’deyayınlanan programda Gazeteciler SerhanSeyhan ile Emin Aydın'ıniddiaları dile getirdiği günlerde inkar ettiğini de vurguladı. Fakatpaylaşımdan yapılan çıkarımlar ve edinilen bilgilere göre Durmuş Tuna, olayların gerçekliğini bizzat kabullenmiş oldu.

Bu iddialar karşısında Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun vereceği yanıt ise kamuoyutarafından merakla bekleniyor.

Bilindiği gibi DurmuşTuna, Özlem Çerçioğlu'nun sağ kolu olarak bilinen Ozan Çavuşoğlu liderliğinde kurulan bir yapılanmanınmilletvekilleri, bürokratlar, müfettişler, hakimler ve gazetecilere kadar çoksayıda kişiyi izlediğini isim listesi halinde yayınlamış, Özlem Çerçioğlu ve yakın çevresinden bu konuda da halkıaydınlatacak bir açıklama yapılmamıştı. İşteDurmuş Tuna'nın olay yaratacak paylaşımı…

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!