Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Durmuş Tuna’dan Cem Cemil Lale’ye gönderme

Durmuş Tuna’dan Cem Cemil Lale’ye gönderme

  • Uzun süredirsessizliğini koruyan Aydın Basınının ünlü ismi eski ortağına zehir zembereksözlerle gönderme yaptı.

Aydın basınında uzun yıllardır en tanınan isimlerden biriolan ve Aydın’a taşındıktan sonra son dönemlerde sakinliğiyle dikkat çeken Durmuş Tuna, eski ortağı Cem Celil Lale’ye verdiği yanıt, basındünyasında bir hayli ses getirdi.

Kendisi sakin tavırlarıyla hareket etmesine rağmen elindentutup adam ettiği ve Aydın BŞB’den hatırı sayılır gelir sahibi olmasına vesileolduğu eski yol arkadaşı Cem Celil Lale'ninsağda solda dedi kodu yapmasına tepki gösteren Durmuş Tuna, Lale'nin eşinin Aydın BŞB’de bankamatik çalıştığınavurgu yaparak eleştirdi.

Cem Celil Lale'ninyıllar boyu kendisini koruyup kollayan, ona güç ve maddi olanaklarsağlanmasında katkı sahibi olan DurmuşTuna'nın durduk yere Aydın BŞB’de çalışan eşi üzerinden yaptığı dedi kodu,Aydın basın camiasında da tepki çekti.

Eş ve çocuklar üzerinden yapılan dedi kodu ve eylemlerinsadece basın mensubiyetine değil insanlıkla da bağdaşmayacağını vurgulayan çoksayıda basın mensubu, tartışmada Durmuş Tuna'yı haklı bularak ona destek verdi.

İşte Durmuş Tuna'nınarkasından kendisi ve eşi hakkında dedi kodu yapan eski yol arkadaşı Cem CelilLale'ye cevap verdiği o paylaşım; 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!