Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Durmuş Tuna’dan akıl almaz ifşaatlar

Durmuş Tuna’dan akıl almaz ifşaatlar

  • Gazeteci Durmuş Tuna,Özlem Çerçioğlu'nun sağ kolu olarak bilinen Ozan Çavuşoğlu'nun izlettirdiğiisimleri açıklamaya başladı.
  • “ASKİ Çavuşu” olaraknitelediği Özlem Çerçioğlu'nun sekreterinin eşi Ozan Çavuşoğlu hakkında çeşitliaçıklamalarda bulunan Durmuş Tuna, Aydın BŞB’de Çavuşoğlu’nun başında bulunduğuörgütlü bir yapının faaliyet gösterdiğini ima etti.

Ozan Çavuşoğlu'nunbaşında bulunduğu bir örgütsel yapı tarafından aralarında milletvekilleri,belediye başkanları, Aydın BŞB bürokratları, siyasetçiler, medya mensuplarınında bulunduğu isimlerin izlendiğini öne süren Durmuş Tuna, Ozan Çavuşoğlu'nun Efeler CHP Gençlik Kolları eskiBaşkanı Artuğ Akosman'ıngörüntülerini de paylaşarak, izleme ve darp olaylarından Çavuşoğlu'nu sorumlututtu.

Bilindiği gibi ÖzlemÇerçioğlu'nun şu anki sağ kolu olarak tanımlanan Ozan Çavuşoğlu, aynı zamanda ASKİ’de görevli. ASKİ’de her işinondan geçtiği kaydediliyor. Bunun yanında Çavuşoğlu CHP İl Başkan Yardımcılığıve İşçi Sendikası Başkan Yardımcılığını da sürdürüyor. O makamlara ise Özlem Çerçioğlu tarafından getirildiğibelirtiliyor.

Ozan Çavuşoğlu'nunson olarak adı Kuşadası Belediye Başkanı ÖmerGünel ve ona yakın isimlerin takip ettirilmesi olayıyla gündeme gelmişti. HattaDurmuş Tuna, “Burası Kuşadası. Dilber gibi bir aydır niye buralarda geziyorsun?”mealinde göndermede bulunmuştu.

Tuna'nın paylaşımları arasında Germencik’te bir iş insanıile Ozan Çavuşoğlu'nun Aydın BŞBgücünü kullanarak yaptığı ortaklık iddiaları da yer alıyordu. (Ozan Çavuşoğlu ve başka isimlerin bu türkamu gücüyle menfaat temini iddialarının da ayyuka çıktığı, yakında işgüvenliği alanındaki bu skandalın da yayınlanması bekleniyor.)

Ozan Çavuşoğluaynı zamanda Genel başkanlık seçimleri sırasında Kılıçdaroğlu'nu cansiperanedestekleyen Özlem Çerçioğlu'nuntalimatıyla Özgür Özel'i destekleyenCHP milletvekilleri Süleyman Bülbülve Bülent Tezcan ile CHP’denseçilip “Özlem Çerçioğlu Partisi’ndenistifa ediyorum” diyen Efeler önceki Belediye Başkanı Fatih Atay'ın üzerlerine yürünmesi ve yuhalanmaları olaylarında dabaş rol oyuncusu olarak gündeme gelmişti.

Sadece CHP değil aynı zamanda Aydın için tehdit halinegeldiği artık gerçeklik olarak karşımıza çıkan bu yapının Gazeteci Durmuş Tuna'yı da tehdit ettiği ulaşılanbilgiler arasında.

Durmuş Tuna'nınise ilgili Devlet kurumlarına verdiği dilekçe ile başına gelebilecek her hangibir olumsuzluktan, Ozan Çavuşoğluve beraberindeki örgütlü yapınınsorumlu olduğunu belirttiği öğrenildi.

İşte Durmuş Tuna'nınpaylaşımlarında bu örgütlü yapı tarafından takip edildiklerini ve bazılarınıntehdit bazılarının ise saldırılara maruz kaldığı isimlerin bir kısmı ve DurmuşTuna'nın açıklamaları.

TAKİP ETTİRİLENİSİMLERİN DURMUŞ TUNA TARAFINDAN YAYINLANAN KISMI

Mustafa İb... Ar...

Ahmet Göz...

Mehmet Erd...

Srhn Sey...

Süm... Ün...

Mustafa S..ş

Emin A...ın,

Eym. n A..y,

Ufuk S.r.ar Ö..en

T.hs.n K.c.an

Cengiz S.ne;

Savaş K.ç,

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!