Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Didimlileri yine suyla tehdit ettiler

Didimlileri yine suyla tehdit ettiler
Aydın Şafak Gazetesi'nin, “Çerçioğlu Başkan Hatice Gençay'ı kilitlemek için su kozunu kullanacak” özetli haberinde dile getirilen iddialar, ete kemiğe bürünmeye başladı.

Haber içeriğimizde Çerçioğlu’nun topuklarını kıran Dişi Köroğlu Hatice Gençay'ı yıpratmak için Didim halkının kullandığı parkların sularını kestiği ve geçmişe yönelik on milyonlarca liralık borç çıkarmak suretiyle Didim Belediyesi'ni kilitleme planları kurulduğu iddialarını gündeme teşımıştık.

CHP Lideri Özgür Özel'in Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesi için bu gün Didim'e gelmesinden hemen önce Özlem Çerçioğlu'nun trollerinden biri olarak bilinen şahıs üzerinden verilen mesajda, “Özgür Özel'in yanında bizimle ilgili bir şey konuşma. Bizlere itaat et yoksa su üzerinden belediyenizi kilitleriz” mesajıyla, adeta siyasi gözdağı ve tehditte bulunuldu. Çünkü Didimlilerin Sumatic ile başlayan süreçte Özlem Çerçioğlu tarafından nasıl mağdur edildiklerini, ilçe olarak nasıl cezalandırıldıklarını Özgür Özel'e iletecekleri belirtiliyordu. Bu endişeyle Özlem Çerçioğlu'nun ekiplerini Didim’e yığdığı, Özgür Özel’in yanında protesto edilmemek için çok sayıda BŞB çalışanı ve partilileri seferber ettiği kaydediliyor.

İşte Çerçioğlu trolü olarak bilinen şahsın, halkın kendisine “Dişi Köroğlu” ismini taktığı Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'a aba altından sopa gösterir şekilde yaptığı, kurum ismi vermese de herkesin Didim olarak tanımladığı o paylaşım.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!