Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Didim’i sarsan ifşaatlar… (2)

Didim’i sarsan ifşaatlar… (2)

  • Didimli iş insanıAhmet Özcan'ın, Didim-Aydın-Ankara hattında deprem etkisi yaratan ifşaatlarıdevam ediyor. Bu kez Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’da ifşaatların içinde…

  • Ahmet Özcan “Alemdar”isimli hesabından yaptığı ikinci paylaşımında, “devlet-siyaset-yeraltı" dünyasındaki ilişkileri teker teker gözlerönüne seriyor.

Yayınladığı videolu ifşaatında Devlet gücüyle kendilerinemaddi menfaat temin ettiğini iddia ettiği isimleri eylemleriyle bir bir sayan Ahmet Özcan, adını verdiği Adli vekolluk gücü temsilcilerinin mal varlıklarını da gözler önüne serdi.

Geçmiş dönemde yaşanan ve sümen altı edilen skandalları hemtanıklık hem delilleriyle ortaya koyan AhmetÖzcan, inkar eden olursa yüzleşmeye hazır olduğunu belirtti.

Ahmet Özcan'ınikinci yayın ifşaatında dikkat çektiği isimlerden biri, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu oldu. Valilikbünyesindeki YİKOP’a (Yatırım İzleme Komitesi) devredilmesi gereken ve şu andadeğerinin 700 milyon lira ile bir milyar lira (Eski para birimiyle 700 trilyon ile bir katrilyon) arasındaolduğunu belirttiği 5 dönümlük arazinin akıllara durgunluk verecek şekildeyapılan ayak oyunlarıyla nasıl Aydın BŞB ve Özlem Çerçioğlu kontrolüne verildiği iddialarını dile getiren Ahmet Özcan, muhataplarına bu skandalıispatlayacağını duyurarak kendisiyle cesaretleri varsa yüzleşme talebindebulundu. Birincisi 16, ikincisi 11 dakika olan videolarına devam edeceğini devurgulayan Ahmet Özcan, yakın zamandayayınlayacağı üçüncü videosunda daha büyük ifşaatlarda bulunacağını dasözlerine ekledi.

ÖLÜM EMRİ

Edinilen bilgi ve daha önce de çeşitli defalar gündeme geleniddialara göre Ahmet Özcan'ın üçüncüvideosunda kendisine hangi devlet görevlilerinin hangi iş insanını öldürmeemrini verdiğini ve kendisinin reddetmesi sonrası yaşananları açıklamasıbekleniyor.

İşte Didim-Aydın-Ankarahattında yeni Sedat Peker benzeri olayları gündeme getiren Ahmet Özcan'ınikinci ifşa videosu;


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!