Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Didim’de neler oluyor?

Didim’de neler oluyor?

  • CHP Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Mehmet Tüm’ün yanında iş insanlarına ağıza alınmayacak sözler…

  • CHP Genel Merkezi, Hatice Gençay ve damadından bin pişman.

Aydın Şafak Gazetesi'nin ulaştığı bilgilere göre;

Didim Belediye Başkanı Hatice Totik Gençay ile Damadı Cem Armutlu, seçimler üzerinden daha bir kaç ay geçmesine rağmen, Didimlileri oy verdiklerine pişman ettiler. Dediğim dedik mantığıyla adeta siyasetçilik ve kamu görevlisi olarak değil siyasi derebeylik tarzında davranışlar sonucu CHP Genel Merkezi'ni de sıkıntı bastı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre olay şöyle gelişti;

CHP Balıkesir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Mehmet Tüm, yanında partililerden oluşan bir heyet ile önce CHP Didim İlçe Teşkilatı, ardından Didim Belediyesi'ni ziyaret etti. Mehmet Tüm'ün yanında yakın arkadaşı ve Didim'in önde gelen iş insanlarından Sefer Tüm de bulunuyordu.

Hatice Torik Gençay misafirleri merdivenlerde karşılarken adeta husumetlisi gibi davrandığı Sefer Kara'yı görünce, ortalık daha baştan gerildi.

Daha sonra makama geçildi. Makamda hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Sefer Kara da Hatice Gençay'a hayırlı olsun temennisini iletince Gençay, “Sen bu Belediyeye hangi yüzle geliyorsun. Gelmen hata” mealinde sert tavır koydu, aynı zamanda Sefer Kara isimli iş insanını, seçimler öncesinde parti içerisindeki diğer bazı isimleri desteklemekle suçladı.

Sefer Kara konuşmaya çalışsa da Başkan Gençay sertçe müdahalelerle konuşmasına izin vermedi. Bunun üzerine yaşananları şaşkınlıkla izleyen CHP Balıkesir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Mehmet Tüm, Hatice Gençay'a dönerek; “Siz benim yanımdaki misafirlerime karşı nasıl böyle konuşursunuz” diye tepki gösterdi.

Gençay durumu kurtarmaya çalışsa da yaşanan nezaket dışı tavırlara sert tepki koyan Mehmet Tüm, yanındaki misafirleri ve diğer CHP’lileri toplayarak, Gençay'ın makam odasını terk etti.

Daha sonra Genel Merkeze giden Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, yaşananları CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve diğer Genel Merkez yöneticilerine aktardı. CHP Genel Merkezi’nin ise her gün gelen şikayetler nedeniyle Didim denilince illahlah der hale geldiği belirtiliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!