Aydın
25 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Cumhuriyet Gazetesi’nin zavallılığı

Cumhuriyet Gazetesi’nin zavallılığı

  • Gazeteciliğin yüzkarası oldular. Sol geçinen kesimde gazetecilik buysa iktidarın başka yardımaihtiyacı yoktur. İktidarı destekleyen medyaya havuz medyası dememiz de, abesleiştigaldir.

A Haber'i aratmıyorlar.

Neden mi?

Cumhuriyet Gazetesi'nde Mine G. Kırıkkanat'ın bir yazısınıokudum. CHP içerisindeki kongre sürecine ilişkin ve Kılıçdaroğlu'nu eleştirenbir yazı kaleme almış.

Edindiğim izlenim, tepeden tırnağa sipariş bir yazı. Sankiyazıp yollamışlar, Mine Kırıkkanat da kendi adıyla yayımlamış.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nueleştirmek adına, Dr. Erkan Karaarslan üzerinden gitmişler. FETÖ Belediyelerİmamı olmadığı devlet kurumlarınca kabul edilmesine rağmen utanıp sıkılmadan açıkşekilde defalarca FETÖ Belediyeler İmamı vurgusu yapmışlar.

Mersin-Aydın hattındaki o dava tamamıyla sonuçlanalı, ikiyıl oldu.

İşte Mine Kırıkkanatve Cumhuriyet Gazetesi adına utanç verici o yazı;

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarlar/mine-g-kirikkanat/kutsal-yozdaslik-2132649?

Dr. Erkan Karaarslantüm devlet ve yargı kurumlarınca aklandı.

2018 yılındaki İstihbarat bilgi notunun masa başındahazırlanmış ve düzmece, tanık beyanlarının ise kurgusal ve hayali olduğu,duydum ettim cinsinden ifadelerle kumpasa kanıt gösterildiği, tek tek ortayakondu.

Bu durum da 2018 yılı İçişleri Bakanlığı Teftiş KuruluBaşkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tüm birimleri, Milli İstihbaratTeşkilatı, Tüm Başsavcılıklar, aklınıza gelebilecek tüm devlet kurumlarıncaortaya kondu.

Dr. Erkan Karaarslan'ın FETÖ Kumpasından iki yıl önce beraatettiği, defalarca yine Mine Kırıkkanat gibi Cumhuriyet Gazetesi'nde yazan BarışTerkoğlu ile Barış Pehlivan tarafından kaleme alındı. Onlarca defatelevizyonlarda işlendi, beraat ettiği ve kumpasa uğradığı ortaya koyuldu.

Şimdi olaya şöyle bakalım;

Cumhuriyet Gazetesi'nde yazan üç isim var.

Barış Terkoğlu-Barış Pehlivan ve Mine Kırıkkanat.

Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, hem de Barış Pehlivanbenimle bu dava hakkında defalarca görüşerek gerçek bilgilere ulaştılar. İkiyıl boyunca Erkan Karaarslan'ın beraat ettiğini altını çize çize yazdılar.

Buna rağmen aynı gazetenin yazarı Mine Kırıkkanat, ne olduda iki yıl sonra aynı gerçek dışı yalan beyanları kaleme aldı?

Peki Cumhuriyet Gazetesi kese kağıdı üreticisi mi ki ikiyazarının yıllardır beraat etti dediği bir isme yine FETÖ Belediyeler İmamıyazılmasına izin veriyorlar?

Yayın kurulu denen organ yok mu bu gazetede?

Yoksa kendi gazetelerinde çıkan haber ve makalelerdenkendilerinin haberi bile yok?

Dediğim gibi Mine G. Kırakkanat adı ile yayınlanan yazı birkumpas yazısıdır.

Ağırlıklı tahminim başkaları tarafından yazılıp Mine G. Kırıkkanatadıyla yayımlanmıştır. Bana göre sadece Cumhuriyet Gazetesi adına değil, medyatarihi açısından yüz kızartıcı ve yüz karası bir durumdur.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nubenim de çokca eleştirdiğim noktalar vardır. Fakat bu durum, o isimlerin olanladeğil, yalanlarla lekelenmesine sessiz kalacağımız anlamına gelmez.

Cumhuriyet Gazetesi ve Mine Kırıkkanat'ı bu tutumlarındandolayı kınıyor, kendilerinin medya tarihimize bu utanç dolu kumpas ve siparişbir yazıyla geçmelerini, Yüce Türk Milleti'nin takdirine bırakıyorum.

NOT:

Kurulan kumpaslarla FETÖ’nün Belediyeler İmamı diyeyaftalanan Dr. Erkan Karaarslan’ın; Mersin 7. Ağır ceza Mahkemesi’nde görülendava dosyasında yer alan Devletin ilgili kurumları MİT-EMNİYET İSTİHBARATDAİRE BAŞKANLIĞI-KOM DAİRE BAŞKANLIĞI-TEM DAİRE BAŞKANLIĞI-AYDIN-İSTANBUL-ANTALYA-İZMİR-KARAMAN CUMHURİYET BAŞBAVCILIKLARI başta tümSoruşturma Savcılıkları, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜLKİYEMÜFETTİŞLERİ-SAYIŞTAY-TİCARET BAKANLIĞI-BİLİRKİŞİLER ve daha pek çok kurumtarafından düzenlenmiş 75 müzekkere ile FETÖ ile hiçbir bağlantısının olmadığı,yapılan tüm incelemelerde Erkan Karaarslan’ın sahibi ve ortağı olduğu şirketlerhakkında tek bir FETÖ irtibat-iltisak-ilintisi bulunamadığı tespit edilmiş,ayrıca şirketlerine yönelik ihalelerle ilgili tek bir suç unsurunarastlanmadığı ısrarla vurgulanmıştır.

İşte 75 müzekkereyiiçeren Aydın Şafak haberi

https://www.aydinsafak.com/mersin-kumpasini-cokerten-deliller-h4159.htm

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!