Aydın
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

CHP’yi çökerten adamın gizli bağları

CHP’yi çökerten adamın gizli bağları

Serdar Aksoy, “TuncayÖzkan’ın gizli bağlarını” anlattı. Menemen Belediye Başkanlığı görevindenhukuksuzca uzaklaştırılan Cumhuriyetçi Vatanseverler Hareketi'nden SerdarAksoy, o dönemki partisi CHP'nin kendisine kurduğu kumpası ve Tuncay Özkan'ın “gizlibağları”nı Veryansın Tv'de anlattı.

Cumhuriyetçi Vatanseverler Hareketi’nden Serdar Aksoy,Menemen Belediye Başkanlığı görevini yürütürken kendisine kurulan kumpasıVeryansın Tv’nin Tanık programında anlattı.

31 Mart 2019 Seçimleri’nden sonra göreve geldiğinde MenemenBelediye Başkanlığı’nın kasasında “sadece50 TL” olduğunu aktaran Aksoy, gayrimenkullerin “gittiğini” ve bunun soruşturmasının yapılmayarak herhangi bir adımatılmadığını aktardı.

Göreve geldiğinde belediyenin personel maaşlarınıödeyemeyecek durumda olduğunu belirten Aksoy, sorunu çözmek için İllerBankası’ndan kredi talep ettiklerini ancak başvurularının kabul edilmediğiniaçıkladı.

Bu sebeple özel bankalara başvurduklarını açıklayan SerdarAksoy, kredi almak için şu anki bir CHP milletvekili ile Koç Kuleleri’nde birYapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ile görüştüklerini söyledi. Aksoy,yöneticinin kendilerine “Levent Bey’le (Göktaş)görüştünüz mü?” sorusunu sorduğunu aktardı.

Bu soru üzerine aynı binada CHP vekili ve Yapı Krediyöneticisi ile 2-3 kat aşağı indiklerini belirten Aksoy, Levent Göktaş’ınkendisine “Tuncay senden birtakımtaleplerde bulunur, sen de bunları halledersin” dediğini açıkladı.

Mahkemeye verildiği takdirde HTS kayıtları sayesindegerçeklerin ortaya çıkacağını söyleyen Aksoy, CHP milletvekilinin kendisine “Yarın iktidar olduğumuzda Sayın GenelBaşkan (Kılıçdaroğlu) Levent Göktaş’ı Mit Müsteşarı yapacağını” söylediğiniaktardı.

Aksoy, Veryansın Tv Genel Yayın Yönetmeni Erdem Atay’ın “Ne işi var CHP’nin Levent Göktaş’la?”sorusu üzerine yanıtlar verdi.

Programın tamamınıizlemek için tıklayınız…


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!