Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

CHP’lilerin darp ettiği CHP’li başkan konuştu…

CHP’lilerin darp ettiği CHP’li başkan konuştu…

  • CHP Efeler GençlikKolları başkanı Artuğ Akosman'ın açıklamaları, CHP’nin Aydın'da içinedüşürüldüğü içler acısı durumu gözler önüne serdi.

Bilindiği gibi CHP Efeler Gençlik kolları Başkanı Artuğ Akosman'ın, Ankara yolculuğuöncesi İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç'in otobüse alkollü gelmesinedeniyle tartışma yaşadıkları, tartışma sonucu görevden alınarak üzerine birde Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yakın elemanı olan Ozan Çavuşoğlu'nun talimatıyla darpedildiği haberleri medyaya yansımıştı.

Haberde olaylar şuşekilde kamuoyuna duyurulmuştu;

“CHP Aydın İl Gençlik Kolları darp iddialarıyla gündemegeldi.

Olay, CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman’ın, geçtiğimiz günlerdeCHP Aydın İl Başkanı Mustafa Dinç tarafından görevden alınmasıyla başladı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenenAnıtkabir gezisinde, Dinç’in alkollü bir şekilde otobüse gelmesi tartışmalarayol açmış ve bu tartışma Akosman’ın istifasıyla sonuçlanmıştı.

Dün yaşanan olaylar ise CHP Aydın İl Teşkilatı içinde büyükyankı uyandırdı.

İddialara göre, ASKİ’nin fiili genel müdürü olduğu önesürülen CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı OzanÇavuşoğlu’nun en yakın adamı olan Z.T., Artuğ Akosman’ı konuşmak için bir araziye çağırdı. Hiçbir şeydenhabersiz olan Akosman, buluşma yerine gittiğinde Z.T. tarafından feci şekildedarp edildi.

Akosman, bir fırsatını bularak tedavi için hastaneye kaçtı.Hastaneye varır varmaz Ozan Çavuşoğlu’nunhastaneye gelerek Akosman’ı şikayetçi olmaması için tehdit ettiği öne sürüldü.Ayrıca CHP Aydın İl Başkanı HikmetSaatçi’nin de Akosman’ı telefonla arayarak şikayetçi olmaması için baskıyaptığı iddia edildi. Ancak Akosman, Dinç ile yaşadığı tartışmanın ardındandarp edilmesini içine sindiremeyerek şikayetçi olmaya karar verdi. Bu aradaAydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nayakınlığıyla bilinen CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç'in Aydın BŞB de bankamatik çalışan olduğu iddialarakonu olmuştu.

İlgili Haber linki;

https://www.aydindenge.com.tr/aydin/23/05/2024/aydinda-chpli-gencler-darp-iddialariyla-gundemde

Konuyla ilgiliyaşananlara sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında açıklık getiren ArtuğAkosman'ın, o konuşması;


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!