Aydın
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

CHP’li Bülbül’den çevre ve doğa katliamına tepki

CHP’li Bülbül’den çevre ve doğa katliamına tepki
CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, enerji santrallerinin Aydın’da çevreye zarar verdiğine dikkat çekti. CHP’li Bülbül, “Çevreye ve doğaya karşı işlenen suçlar vatana ihanettir” dedi.

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, Koçarlı’da Akmescit köyünde maden sahası işaretleme levhaları yerleştirilmesine tepki gösterdi. CHP’li Bülbül, Latmos dağlarında bir orman köyünde maden sahası açılmasının çevreye zarar vereceğini kaydetti.

“Aydın’da çevre katliamları maden ocağı ve JES’lerle devam ediyor. Koçarlı’da Latmos Dağları’nda bir orman köyü olan Akmescit’te çok sayıda maden sahası işaretleme levhaları yerleştirildi.  Maden sahasının hemen altında dere yatağı bulunuyor. Sahanın içinden geçen dere Sarıçay’a karışarak suları kirletecek.  Geçimini çam fıstığı üretiminden alan ve hayvancılık yapan köylülerin geçim kaynağı maden ile elinden alınacak

“ÇEVREYE VE DOĞAYA KARŞI İŞLENEN SUÇLAR VATANA İHANETTİR”

Karpuzlu ilçesi Ömerli köyü merası maden işletmesine açılamaz.  Buharkent’te, Kuyucak’ta, Pamucak, Horsunlu, Gencelli, Ovacık, Karacasu Ataköy’de Nazilli’de Bozdoğan, Alamut, Yenipazar, Direcik ve Donduran’da; Köşk İmamköy’de, Çine’de Germencik Tekin Köyü’nde, Didim, Söke Latmos Dağları’nda Kuşadası Kiraz’da hemşerilerimizin vahşi madenciliğe, JES’lere, RES’lere karşı verdiği mücadelede yanlarındayız. Çevreye ve doğaya karşı işlenen suçlar vatana ihanettir.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!