Aydın
21 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

CHP Nazilli İlçe Yönetimi’nden 11 kişi istifa etti…

CHP Nazilli İlçe Yönetimi’nden 11 kişi istifa etti…
Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Yönetiminden 11 kişinin istifa etti. İstifalar sonucu Serkan Sevim’in başkanlığı düştü. Bu gelişme üzerine Nazilli’de CHP’nin sevilen isimlerinden biri olan Ali Çetinkaya yaptığı açıklamada, “Nazilli’de kritik dönemeci aşabilmek için herkesin saygısını kazanmış üslubu, bilgisi ve birikimi ile ilçe örgütümüzü derleyip toparlayıcı; kısır tartışmalara, iç çatışmalara kapıları sıkı sıkı kapatacak bir yönetime ihtiyaç vardır” uyarısı yaptı.

CHP Nazilli İlçe teşkilatında yönetim kurulu üyelerinden 11 kişi istifa dilekçelerini sundu. İstifaların onanmasının ardından Serkan Sevim’in başkanlığının düştü.

CHP Nazilli İlçe teşkilatında yönetim kurulu üyeleri toplu olarak istifa etti. İstifa veren kişilerin önce CHP Nazilli ilçe teşkilatına daha sonrada Aydın İl Başkanlığı’na istifalarını verdikleri ve İl Başkanlığı tarafından istifalarının onaylandığı bildirildi.

YENİ BAŞKAN ATANACAK..

İstifaları değerlendiren CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “İstifalar bize ulaştı. En kısa sürede yeni başkan atayacağız” dedi.
İstifaların bu sabah eline ulaştığını söyleyen CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Bu durum karşısında partimizin tüzüğü gereği yönetimin üçte 2’si istifa edince yeni bir atama yapıp, komisyon atayıp, o komisyonla Nazilli İlçe Örgütümüz çalışmalarına devam edecek. Herkes müsterih olsun. CHP’nin kadroları içinde bir takım karar almayla ilgili fikir ayrılıkları ile ilgili bu tür istifalar zaman zaman olur. İstifa eden arkadaşlarımın hiçbirinin partiden istifası söz konusu değil. Partiye bağlılıkları devam ediyor. Bunlar olabilecek şeyler” dedi.

Vakit kaybetmeden ilçe örgütüne yeni başkan atayacaklarını söyleyen Başkan Çankır, “Önümüzdeki kısa bir süreçte Nazilli İlçe Örgütüne gerekli atamalar yapılır ve örgütümüz görevine devam eder. Bizim asıl gündemimiz esnaf, çiftçimizin içinde bulunduğu ağır portre. Nazilli İlçe Örgütümüzde üzerine düşen bu görevi CHP’nin görevlerini hakkaniyetle bugüne kadar yerine getirdi. Bu günden sonra yapılacak atamanın arkasından görevlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. Gerek Nazilli İlçe Örgütü gerek Aydın İl Başkanlığı gerekse CHP’nin bütün kadrolarının önündeki tek gündem CHP’nin kadrolarının halkımızla kol kola girerek iktidara gelmesidir. Partilerin içinde böyle şeyler olur. Yolumuza devam edeceğiz. İlçe yönetimi kendi içinde fikir ayrılıklarına düşmüşler. Nazilli’deki komisyon seçimleri ile ilgili. Bundan dolayı da böyle bir karar almışlar. Saygı duyuyoruz bu karara. CHP dinamik bir örgüttür. Fikirsel görüşler her zaman ortaya çıkar” şeklinde açıklama yaptı.

ZORUNLU AÇIKLAMA

Nazilli’de CHP’nin sevilen isimlerinden İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya istifalar üzerine sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı.

Nazilli Cumhuriyet Halk Partisi'nde; yakın siyasi eğilimlerde faaliyet gösteren kişiler ve kamuoyuna zorunlu açıklama açıklama yaptığını kaydeden Çetinkaya, “Siyaseti kişieksenliyapan zihniyet ve de eğilimler maalesef çözümün değil sorunun parçası olmaya devam ediyorlar” dedi.

ÇETİNKAYA’NIN PAYLAŞIMI ŞÖYLE:

“Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde salgın nedeniyle insanlarımız zor ve ölümcül günler yaşamaktadır. Bu yetmezmiş gibi ekonomik kriz had safhaya ulaşmıştır.

İnsanlarımız bu iki basınç arasında prese girmiş zeytin çekirdeği gibi ezilmekte; ne yağı çıkmakta, ne posası kalmaktadır. Durum bu kadar vahim bir manzara arz ederken SİYASETİ KİŞİ EKSENLİ YAPAN ZİHNİYET ve de EĞİLİMLER MAALESEF çözümün değil sorunun parçası olmaya devam etmektedirler.

Benim için CHP,780 bin kilometrekare vatan toprağının, insanımızın mutluluğu ve geleceğinin, Cumhuriyet değerlerinin temsil edildiği; en önemli Siyaset Kurumudur.

Hiçbir siyasi ve şahsi ikbal ve kariyer planlaması, bu tespitimin önüne geçemez, geçmeyecektir.

Bu momentte Nazilli'de kritik dönemeci aşabilmek için herkesin saygısını kazanmış üslubu, bilgisi ve birikimi ile ilçe örgütümüzü derleyip toparlayıcı; kısır tartışmalara, iç çatışmalara kapıları sıkı sıkı kapatacak bir yönetime ihtiyaç vardır. Bu tespit ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmayı görev bildim. Saygılarımla..”

HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!