Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

CHP Lideri Özgür Özel’de bu senaryonun içinde mi?

CHP Lideri Özgür Özel’de bu senaryonun içinde mi?

Aydın BŞB'nin zarar edenholdingler ortaklığı İDO'ya halkın kesesinden ortak olması ve reklamkampanyasından pazarlamaya kadar Aydın BŞB adının kullanılmasına tepkilersürüyor.

Bilindiği gibi İstanbul BŞB tarafından kurulan ve uzun yıllarönce özelleştirilen İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) firmasının zararda olduğu,pek çok yayında haber konusu oluyor.

Aydın-İzmir ve Muğla'da BŞB’ler aracılığıyla bazıları yurtiçi bazıları Yunanistan'a yapılacak seferler, belediyeler eliyle halka sankibelediyenin hizmeti gibi sunuluyor.

Özellikle Aydın BŞB halkın ve yerli esnafın tepkilerinealdırmadan, BŞB yasasına aykırı şekilde Yunan Adalarına dahi seferler başlattı.

Kuşadası'nda sahillerde bulunan duş kabinleri, helalar,şemsiyeer, şezlonglar, banklar hatta su borularını dahi söküp götüren AydınBŞB, gariban halkın kesesinden dolar milyarderlerinin zarar eden şirketlerinehangi şartlarda ortak olduğunu dahi açıklayamadı.

Kamu kaynaklarının ve “Milletaç aç” diye gariban parasıyla dolar milyarderlerinin zarar edenşirketlerine kıyak üzerine kıyak geçen ÖzlemÇerçioğlu, Kuşadası halkının tepki ve protestolarından korkarak, CHP GenelBaşkanı Özgür Özel'i Didim'denbaşlayacak İDO seferlerine davet etti.

Bunun üzerine Kuşadalı Gazeteci Latif Sansür,“Özgür Özel debu işin içinde mi?” sorusunu yöneltti. Bunun yanında yasa dışı şekilde aynızamanda nispeten varlıklı kesime hitap eden Yunan Adalarına seferler düzenleyipbunu hala hizmet gibi pazarlayan, seçimlerde “Halk aç, emekli aç, perişan” söylemleriyle oy isteyen Aydın BŞBBaşkanı Özlem Çerçioğlu ile AydınBŞB ‘sorumlular hakkında, suç duyurusunda bulunulması bekleniyor. İşte Latif Sansür'ün sosyal medyahesabından paylaştığı o yazısı…

CHP LİDERİ ÖZGÜRÖZEL'DE BU SENARYONUN İÇİNDE Mİ?

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, turizmciler başta olmak üzere, istisnasız tümKuşadalıları karşısına alma pahasına kurtarma operasyonu düzenlediği, kendinisiper ettiği İDO’nun sahipleri, iktidara yakın Akfen Holding (%50) ve Tepe Holding (%50).

Bu holdingleri kalkındırma için Aydın BŞB BaşkanıÇerçioğlu’nun (özel) çabalarını anlamak mümkün. Ancak, İDO’nun seferlerininbaşlaması için Didim’de 1 Temmuz’da düzenlenecek olan törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılacağının açıklanmasıbenim için büyük bir şok olmasa da, şaşırttı. Özel’in belirtilen törene katılımı, Akfen-Tepe holdinglere kıyağın entepeden onaylandığını göstermez mi?

Aydın’ın CHP’li milletvekilleri, Sayın Tezcan, Sayın Bülbül,Sayın Karakoz, Sayın Yıldız, genel başkanınızı bilgilendirmeniz, uyarmanızgerekmez miydi?

Yoksa siz de bu işbirliğinin içinde misiniz?

Eğer öyleyse nedenini oylarını aldığınız yüz binlerceKuşadalı, Didimli, Aydınlıya açıklamanız gerekmez mi? 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!