Aydın
25 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Cezaevi yolu görününce saldırmaya başladılar

Cezaevi yolu görününce saldırmaya başladılar

  • Özlem Çerçioğlu’nunPrensi Fatih Akkentli’nin, Türk Ceza Kanunu 106/1-1.cümle, 125/1-4, 148/1, 35,53 ,58 maddeleri kapsamında toplam 23 yıla kadar hapis cezası istemiyleyargılanacağı, ekurisi Durmuş Tuna’nın da Söke İnfaz Hakimliği’nce 2 yılcivarında hapis kararını infaz edecek olması hem Durmuş Tuna’yı hem de FatihAkkentli’yi çılgına çevirdi.

KUDURDULAR,

ÇÜNKÜ ÇIKIŞ YOLLARI KAPANDI, CEZAEVİ YOLU GÖRÜNDÜ, ZATENİTİBARLARI OLMAYAN BU SÖKELİ KUMPASÇILAR ŞİMDİ KENDİ SUÇLARINI ÖRTBAS ETMEKİÇİN YENİ SENARYOLAR YAZMAYA BAŞLADILAR.

Fatih Akkentli’nin yargılanmasının önünü açan iddianameyikabul eden Söke 2. Ağır Ceza Mahkemesi ilk duruşma gününü 23 Kasım 2023 olarakbelirlemesi, Durmuş Tuna hakkında da infaz edilecek olan 2 yıla yakın hapis cezası için tebligat çıkarılmasının ardından konunun şikayetçisidurumunda olan Söke TARİŞ Başkanı İsmail Özer hakkında karalama kampanyası veyandaş medyada kumpas haberler yapılmaya başlandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun gözdesi olan Fatih Akkentli’nin Söke 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “Yağmaya Teşebbüs, Hakaret ve Tehdit” suçlamasıyla23 yıla kadar hapis istemiyle yargılacak olması hem Akkentli’yi hem deyandaşlarını dumura uğrattı.

Bunun üzerine Fatih Akkentli’nin yargılanmasını sağlayan TARİŞBaşkanı İsmail Özer’e yönelik karalama haberler servis edilmeye başlandı.Yandaş gazetede yer alan kumpas haberlerin her satırının birer senaryodanibaret olduğu apaçık anlaşılırken iddiaları destekleyecek hiç delil-belge deortaya konulamıyor.

Hem infazı onaylanan Durmuş Tuna hem de Ağır Ceza’dayargılanacak olan Fatih Akkentli için cezaevi yolu göründü.

Söke’de itibarları olmayan geçmiş yıllardan bu yanakurdukları sahte sosyal medya hesaplarından Aydın’ın üst düzey bürokrat,milletvekili ve  belediye başkanlarınıitibarsızlaştırmak için kumpas haberler yapan-yaptıran Durmuş Tuna ve FatihAkkentli ikilisi şimdi kendi suçlarını örtbas etmek amacıyla TARİŞ Başkanıİsmail Özer’e yönelik yazdıkları senaryo haberlerle saldırmaya başladılar.

Durmuş Tuna, bilindiğigibi Fatih Akkentli’nin Söke 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasının yolunuaçan iddianameyi hazırlayan Cumhuriyet Savcısı ile birlikte adli mercileri ve diğerdevlet görevlilerini , “Karanlık güçler-devletin içine sızmış çeteler-yargıiçinde çöreklenmiş kriptolar-ucuz maşalar-absürt yargı oyunları oynayanlar”şeklinde itham edip suçlamıştı.

Artık yolun sonuna yaklaşıldı, Söke’nin “kumpasçısı” Fatih Akkentliile ekürisi Durmuş Tuna’ya cezaeviyolu göründü.

Ne yaparlarsa yapsınlar Söke kamuoyu kimin ne olduğunu çokiyi biliyor. Kaçış yok, ne kadar senaryo yazarlarsa yazsınlar, suçları sabitgörülen bu kumpas şebekesi cezaevini boyladıklarında Söke de, Aydın da artıkrahat bir nefes alacak.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!