Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Çerçioğlu'nun zevahiri kurtarma operasyonuna alet olmadı

Çerçioğlu'nun zevahiri kurtarma operasyonuna alet olmadı
Özlem Çerçioğlu İncirliova’nın AK Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya, CHP’ye geri dönme çağrısında bulundu.

Siyaset kulislerinde uzun süredir konuşulan iddialar, artık ete kemiğe bürünmeye başladı.

İddialara göre, Özlem Çerçioğlu CHP kökenli olup daha sonra İYİ Parti'den seçilen AK Partili İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya, CHP’ye geri dönme çağrısında bulundu. Çerçioğlu'nun amacının son dönemlerde iyice yıpranan imajını düzeltmek için, AK Parti'den bir transfer gerçekleştirip, CHP Genel Merkezi nezninde konumunu yeniden güçlendirmek olduğu öne sürülüyor.

Aytekin Kaya'nın ise adeta yalvarırcasına kendisine gelen aracıya, “Bize geçmiş dönemde yaptığı ağır hakaretleri unutmadık. Onun olduğu yerde ve o koltukta oturduğu müddetçe onunla bir araya gelmemiz mümkün değil” şeklinde defalarca yapılan teklifi reddettiği, siyasi kulislerden edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Hatırlanacağı üzere İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunarak İYİ Parti’den istifa etmişti. Kaya, Çerçioğlu'nun “Her şeyi ben bilirim, ben ne dediysem o olacak” şeklindeki diktatörce yaklaşımı nedeniyle istifa ettiğini belirtmiş ve AK Parti'ye katılmıştı. Bunun üzerine Çerçioğlu Kaya'dan intikam almak için İncirliova'da bulunan araçlarını geri çekmişti.

Kaya istifasıyla ilgili açıklamasında Çerçioğlu'nu diktatörlükle suçlamış "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun parti içinde yaşanan olaylara karşı aldığı tutum, şahsıma göstermiş olduğu haksız tepki sebebiyle artık Özlem Çerçioğlu ile birlikte İncirliova'ya hizmet etme şansımız kalmamıştır. Mesele İncirliova'nın yıllardır beklediği hizmetleri bir an önce alması meselesidir. Bu sebeple İYİ Parti'nden ayrılıyor, Millet İttifakı'ndan çekiliyorum. Aldığım bu karar partilerin kurumsal kimliklerine bir eleştiri kesinlikle değildir. Küçük dağları ben yarattım, her şeyi ben bilirim, 'ben ne dediysem o olacak' zihniyetine bir tepkidir" demişti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!