Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Çerçioğlu’nun TÜRGEV bağışı ulusal medyanın dilinde

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bilal Erdoğan'ın kurucusu olduğu TÜRGEV’e yaptığı bağış iddialarıyla gündemde. Özlem Çerçioğlu’nun günümüz rakamları ile 2015 yılında 10 milyon 2018 yılında 40 milyon lira TÜRGEV'e bağış yaptığı iddialarına sessiz kalmasını eleştiren Sebahattin Önkibar, “Özlem hanım Aydın medyasının sorduğu bu soruyu geçiştiremez zira şahsıma iletilen somut şeyler de var. Lütfen Bilal Erdoğan'ın TÜRGEV'ine bağış yaptınız mı yapmadınız mı açıklayınız” dedi.
  • Her geçen gün kendisi ve yapılanması hakkındaki gayri hukukilik ve ahlaksızlık içeren iddialarla gündemde olan Özlem Çerçioğlu bu kez Sebahattin Onkibar'ın YouTube mecrasından yaptığı bu günkü yayınına haber konusu oldu.

 

Günden güne kamuoyu ve partisinde karşılığı neredeyse sıfıra düşen Çerçioğlu, son olarak TÜRGEV bağışları ile gündeme gelmişti. Çerçioğlu hakkındaki bu iddiayı ilk kez örtülü şekilde gündeme getiren isim yıllardır BŞB’nin aile boyu koruyup kolladığı Ergün Poyraz olmuştu. 2018 yılında ortaya atılan ve o günden bu güne Özlem Çerçioğlu bu iddialara yanıt vermemişti.

Ergün Poyraz'ın elinde bu nedenle adeta siyasi rehin olduğu belirtilen Özlem Çerçioğlu, Aydın BŞB’den aylık 99 bin lira maddi imkan sağladığı Ergün Poyraz 'in tüm ahlak ve hukuk dışı eylem ve söylemlerine, CHP’yi lağım çukuruna, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve çocuklarını FETÖ’cü terörist ilan etmesine rağmen sessiz kalmıştı. Üzerine de CHP içinde kendisine hasım gördüğü milletvekilleri, belediye başkanları dahil kim varsa, Ergün Poyraz üzerinden iftira ve hakaretlere maruz kalmasına tek kelime tepki göstermemişti. Ayrıca Poyraz'a sürekli maddi manevi destek olan Çerçioğlu, tüm ailesini Aydın BSB’de istihdam etmişti.

Özlem Çerçioğlu’nun günümüz rakamları ile 2015 yılında 10 milyon 2018 yılında 40 milyon lira TURGEV'e bağış yaptığı iddialarına sessiz kalmasını eleştiren Sebahattin Önkibar, kendi elinde de konuyla ilgili belgeler olduğunu kaydetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!