Aydın
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Çerçioğlu’nun Söke’deki adayı belli oldu

Çerçioğlu’nun Söke’deki adayı belli oldu

  • Aydın ve Söke’dekisiyasi gelişmeler CHP'nin Söke Belediye Başkan Adayının Mustafa İberya Arıkanolacağının sinyalini veriyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Adayı belli oldu.

CHP’nin 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere yinemevcut Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ile gideceği öğrenildi.

Merhum Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in vefatı sonrasında CHP-İYİ Parti meclis üyelerinindeteğiyle belediye başkanı seçilen eski savcılardan Mustafa İberya Arıkan’ın yeniden CHP adayı olmasını hem Aydın BŞBBaşkanı Özlem Çerioğlu’nun istediği,hem de genel merkez tarafından kabul gördüğü, siyasi kulislere ulaşan bilgilerarasında yer alıyor.

Bilindiği gibi CHP’nin Aydın Efeler için eski belediyebaşkanlarından ve geçen dönem AK Parti Milletvekili Rıza Posacı'ya teklif getirdiği iddiaları gündeme bomba gibidüşmüştü. Bu gelişmeler sonrası yıllardır Söke Belediye Başkan Adaylığı için hummalıçalışmalar yürüten Fatih Akkentli ileEfeler Belediye Başkan Adayı olma hayaliyle yaşayan Barış Altıntaş’ın Çerçioğlu’ndan çizik yedikleri ve büyük çöküntüyaşadıkları kaydediliyor.

DURMUŞ TUNA’DAN SERTTEPKİ

Söke’de ise Mustafa İberyaArıkan ismine en sert tepki, Aydın BŞB ve Fatih Akkentli'ye yakınlığıyla bilinen Durmuş Tuna'dan geldi. DurmuşTuna sosyal medya hesabından çok sert paylaşımlarda bulunarak Aydın BŞB veSöke Belediye Başkanı Mustafa İberyaArıkan'a karşı adeta savaş açtı.

İşte Durmuş Tuna'nın,İberya'nın adaylığı sonrası yaptığı Söke kamuoyunda tepki çeken yolsuzlukiddiaları dahil çok sert paylaşımları.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!