Aydın
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Çerçioğlu’nu çıldırtan fotoğraf kareleri

Çerçioğlu’nu çıldırtan fotoğraf kareleri
Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu, artık siyasette yapayalnız. Tahakkümcü politikalarını seçimin hemen ardından sürdürme çabasına giren, yetmez gibi seçim biter bitmez işine eğileceğine, “2029’da yeniden adayım” açıklamasıyla CHP Genel Merkezi - Parti Meclisi ve Genel Başkanı'na şimdiden dayatma ve emir verme cüretini kendinde gören Özlem Çerçioğlu, takındığı tavırlarının karşılığını çok acı şekilde alıyor.

Bir zamanlar çevresinden ayırmadığı Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ile arasındaki ipler tamamen koparken, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin de safını belli etti. İkili, Özlem Çerçioğlu'nun kendisine bir numaralı rakip olarak gördüğü ve bu nedenle siyasetten silmek adına elinden gelen her yöntemi denediği Ömer Günel'in Belediye Başkanlığını yaptığı Kuşadası Belediyesi Sokak Festivalinde buluştu.

Sadece kentin alt yapısı değil, eğitim, sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda ülke ve dünyada örnek olan projeleri hayata geçiren Ömer Günel öncülüğünde düzenlenen Uluslararası Kuşadası Sokak Festivali, ülke ve dünyadan çok sayıda katılımcıyla muhteşem görüntülere sahne olurken hem büyük beğeni topladı hem de büyük ses getirdi. Ancak Özlem Çerçioğlu bu uluslar arası etkinliğe katılmadı. Fakat kendi emir eri gibi gördüğü Milletvekili Evrim Karakoz ile Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, CHP'nin ağır topu Bülent Tezcan ile birlikte festivalde yer aldı. Aynı zamanda Ömer Günel ile beraber poz vererek, CHP parti içi mücadelesinde taraflarını kesin şekilde belirtmiş oldular.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ise bu fotoğraf karesini kendi hesabından paylaştı ve Ömer Günel'e başarılaraından dolayı şu ifadelerle övgüler düzdü.

“Aydın milletvekillerimiz Sn. Bülent Tezcan ve Sn. Evrim Karakoz ile birlikte, Kuşadası Belediyesi ve KUSAV tarafından organize edilen Uluslararası Kuşadası Sokak Festivali kortejine katıldık. Böylesine güzel bir organizasyonu kentimize kazandıran Kuşadası Belediye Başkanı Sn. Ömer Günel'i yürekten kutluyorum.”

Evrim Karakoz ise Bülent Tezcan ve Ömer Günel ile beraber, Kuşadası'ndaki faaliyetlere katılmaya devam etti. Üçlü Kuşadası Ticaret Odası ziyaretlerinde beraber poz verdiler.

Özlem Çerçioğlu'nun bu fotoğraf karelerinden sonra adeta çıldırdığı, CHP kulislerinden sızan bilgiler arasında yer alıyor. Bu kareler sonrası kendine yakın isimler üzerinden Evrim Karakoz'a ağır eleştiriler yöneltilmesinde payı olduğu öne sürülen Özlem Çerçioğlu'nun, yaşananlar ardından ne CHP taban ve teşkilatları, ne halk, ne medya ne de devlet katmanlarında bir etkinliğinin kalmadığı açık olarak gözlemleniyor.

Bu fotoğraf kareleri ve sonrasında yaşananlar, kısa ve öz şekilde şu şekilde ifade ediliyor; “Özlem Çerçioğlu artık siyasette geçer akçe olma özelliğini yitirmiştir...”

KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET

Öte yandan CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Evrim Karakoz ve Hüseyin Yıldız, İl Başkanı Hikmet Saatçı parti faaliyetlerinde masaya yumruğu birlikte vururken Aydın BŞB Özlem Çerçioğlu ile kamuoyuna fotoğraf vermez oldular. Çerçioğlu, hiçbir etkinlikte yer bulamazken Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in parti içi etkinliklerde Milletvekilleri ile birlikte hareket etmesi CHP Aydın siyasetinin yeni gelişmelere gebeliği gözlemleniyor.

Bülent Tezcan ve Evrim Karakoz’un Ömer Günel ile birlikte Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı’yı makamında ziyaret etmesi Çerçioğlu’nun siyasette tek başına kalmasına bir başka örnek olarak gösteriliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!