Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Çerçioğlu’ndan Hakan Olgaç’ı aklama çabası

Çerçioğlu’ndan Hakan Olgaç’ı aklama çabası

  • Ne kadar persil,tursil, omo, mintaks, cif kullansanız da o mahkeme kararları temizlenemez.

  • Ekibinden ASKİ GenelMüdürü Hakan Olgaç'ın ikinci kez görevi kötüye kullanmaktan ceza almasıardından gözler Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun üzerindedir.

CHP Genel Merkezi ve lideri Özgür Özel’in belediye başkanlarına şaibeli atamalar, ihaleler vegörevliler hakkında uyarı üzerine uyarı göndermesine rağmen bu ikazlarıumursamayan Özlem Çerçioğlu,görevden alması gereken Hakan Olgaç'ıadeta korumaya aldı.

Aydın Valiliği’nin bayramlaşma törenine Hakan Olgaç'ı da beraberinde götüren Çercioğlu, iki kez görevikötüye kullanmaktan ceza alan Müdür Olgaç’ı görevden alma yetkisi olan AydınValisi Yakup Canpolat ile aynı ortamasoktu.

Özlem Çerçioğlu'nunbu kadarına da pes dedirten icraatları bunlarla da sınırlı değil.

Daha önce de eski Genel Sekreteri Önder Yeğen’in kendi çekipyakın çevresine dağıttığı gayri ahlaki çok sayıda görüntü ulusal medyada bilehaber olmuştu.

Özlem Çerçioğlu ise ÖnderYeğen ile yolları ayırmak yerine ailecek deniz kıyısında yemeğe götürmüş vepoz vermişti. Bunun yanında yeni Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen hakkında da mülkiye müfettişlerinin evraktasahtecilik suçu islediğinin tespit edildiği öne sürülmüştü.

Tüm bunların yanı sıra Çerçioğlu'nun yakın çalışma ekibindenneredeyse bir otobüs dolusu bürokrat ve memur yıllardır Aydın Asliye Ceza veAğır Ceza Mahkemeleri’nde çeşitli suça yönelik eylem isnatlarıyla  yargılanıyorlar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!