Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Çerçioğlu’ndan CHP Söke İlçe Başkanına sert tepki

Çerçioğlu’ndan CHP Söke İlçe Başkanına sert tepki
CHP Çine Konserine katılmayan ve gönderdiği otobüsten 6 kişi indiği bilgisi kendisine verilen Özlem Çerçioğlu Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar’a sert tepki gösterdi. Çerçioğlu’nun talimatına uymayan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i karşılamaya gelmeyen CHP Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar’ın Söke Belediye Başkanı İberya Arıkan’ın talimatı ile organizasyona katılım sağlamadığı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Çine’ye yapacağı ziyarete çok önem veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tüm ekiplerine Çine konser alanında olun talimatı verdiği halde CHP Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar konsere gitmedi. Akmazlar ile birlikte gençlik ve kadın teşkilatlarının da Çine konserine katılmayışları da ayrıca büyük tepki çekti.

CHP Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar kendisi Genel Başkanı Özel’i karşılamaya gelmediği gibi yönetim kurulu üyelerinin de ortalıkta görünmediği gözlendi. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke CHP İlçe Yönetim kurulu emrine gönderilen otobüsün Çine’ye 6 kişi ile geldiği bilgisi verilince Çerçioğlu’nun çılgına döndüğü ve Akmazlar’a sert tepki gösterdiği öne sürüldü.

Başkan Çerçioğlu’nun talimatına uymayan ve CHP Genel Başkanı Özel’i karşılamaya gelmeyen CHP Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar’ın Söke Belediye Başkanı İberya Arıkan’ın talimatı ile organizasyona katılım sağlamadığı öğrenildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!