Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Çerçioğlu’na isyan ateşi Didim’e uzandı

Çerçioğlu’na isyan ateşi Didim’e uzandı
Demek ki yedikleri hurmalar o kadar büyük ki Efeler Belediyesi'nde şikayetçi çıkmadı.Efeler Belediyesi'nin sürekli kendilerinden yüksek miktarda rüşvet istendiği iddiasıyla 60-70 kişilik mağdur vatandaş grubunca basılması ardından ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Bilindiği gibi grup tüm kapıları tutup, başta Başkan Yardımcısı İbrahim Metin Başer ve diğer kişilerden hesap sormuştu. Artık rüşvet talepleri canlarına tak eden vatandaşlar, “Belediyenin her odasında ayrı soyuluyoruz. Özlem Çerçioğlu ekibi diyorlar. Özgür Özel'e kadar şikayete gideceğiz” dediler. Yaşananlar sonrası Efeler Belediyesi'nden kimsenin şikayetçi olamadığı öne sürülüyor. Bu da; “Demek ki vatandaşın canını ne kadar yaktılarsa, yedikleri hurmalar tırmalamasın diye şikayetçi bile olamıyorlar” yorumlarına neden oldu.

ÇERÇİOĞLU'NA İSYAN ATEŞİ DİDİM’E UZANDI. ÖZGÜR ÖZEL'E ONLAR DA ŞİKAYET EDECEKLER

CHP Lideri Özgür Özel'in 14 Eylül 2024 tarihinde Filistin'de İsrail askerlerinin açtığı ateşle katledilen Türk asıllı ABD vatandaşı ve aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin, Didim'deki cenaze törenine katılması ve baba evini ziyaret etmesi bekleniyor.

Özel'in ziyareti öncesi Hatice Gençay'a olan tavrı nedeniyle Çerçioğlu’nun Didim'de adeta tüm bir ilçeyi cezalandırmaya kalkıştıklarını öne süren pek çok vatandaş, Özel'e Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu şikayet etmeye hazırlanıyor.

Ayrıca çok sayıda vatandaşın sumatic olayı ile başlayan daha sonra parklardaki suların kesilmesine kadar giden eylemlerden sorumlu tuttukları Özlem Çerçioğlu'nu protesto etme hazırlıklarında bulundukları kaydediliyor.

Gelen bilgilere göre Efeler Belediyesi'nde yaşananları da örnek gösterip Çerçioğlu'nun diğer icraatlarını şikayete hazırlanan çok sayıda vatandaşın, balkonlarına kadar pankart asıp Özgür Özel’in yanında Çerçioğlu'nu protesto etmeye hazırlandıkları, gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!