Aydın
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Çerçioğlu ve Akkentli’ye Ergün Poyraz kumpası

Çerçioğlu ve Akkentli’ye Ergün Poyraz kumpası
Gazeteci yazarlık adı altında çok sayıda isme şantaj yaptığı, milletvekilleri, belediye başkanları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kadar olan zincirde iftira, itham, hakaret dolu yayınlardan kaçınmayan Ergün Poyraz, yine fıtratının gereğini yaptı.

Aydın BŞB kulisleriden edinilen ve Özlem Çerçioğlu'nu çılgına çevirdiği belirtilen iddialara göre, olay şöyle gelişti;

Ergün Poyraz'a, Kuşadası'nda Bozdoğan eski Belediye Başkanı ve şu anda ARYA Genel Müdürü olan Tümer Apaydın'ın düğünü olduğu ve bu düğünde Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in karşılıklı oynadıkları söylendi.

Bu iddiaları ciddiye alan Ergün poyraz, Özlem Çerçioğlu'nun eski prensi Fatih Akkentli'yi aradı. Olayın doğru olup olmadığını sordu. Fatih Akkentli ise bilgisi olmadığını, olsa bile bu tür sosyal cemiyetlerde başkanların karşılıklı dostane görüntüler sergilemesinin doğal olduğunu dile getirdi. Ayrıca, “Bu sorunun muhatabı ben değil, Özlem hanımdır” dedi.

Bunun üzerine Ergün Poyraz, Özlem Çerçioğlu'nu aradı. Olayın doğru olup olmadığını sordu.

Özlem Çerçioğlu ise bunların doğru olmadığını, kimden duyduğunu sordu. Ergün Poyraz bu defa iddiayı ortaya atan kendisi olduğu halde, Fatih Akkentli'den duyduğunu söyledi.

Ergün Poyraz'ın bu provokasyonu sonrası hemen söylenilene inanan Özlem Çerçioğlu, küplere bindi. Fatih Akkentli, Ozan Çavuşoğlu tarafından arandı. Akkentli işin doğrusunu anlatınca bu kez Çerçioğlu cephesinde kızılca kıyamek koptu.

Yine Aydın BŞB kulislerinden edinilen bilgiye göre Çerçioğlu'nun sinir katsayılarına taban yaptıran Ergün Poyraz'ın bu provokasyonu sonrası Fatih Akkentli yüzleşmeye gitti. Yüzleşme sonrası gerçekler ortaya çıktı. Fakat Poyraz bunu da Akkentli'nin ziyareti gibi anlatarak, müsebbibi olduğu provokasyonı kapatmaya çalıştı. Fakat bu yüzleşme görüşmesi de Aydın BŞB’de büyük yankı uyandırdı.

Pek çok kişi Akkentli'nin Özlem Çerçioğlu tarafından gönderildiğini, ikilinin yeniden eski günlere dönme konusunda yol aldıkları söylentisi gündeme getirdi. Bu gelişmeler ışığında yıllardır Ergün Poyraz'ın maddi manevi destekçisi olan, sadece Aydın değil ülkeyi karıştıran provokasyolara imza atan bu şahsı, kendi genel başkanı ve ailseini terörst ilan etmesine rağmen hala koruma kollamaya devam eden Özlem Çerçioğlu'nu bu sıkı dostluk anlayışından dolayı kutluyor, ileride Ergün Poyraz yüzünden başına açılacak daha büyük sorunlar nedeniyle kendisine şimdiden sabırlar diliyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!