Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Çerçioğlu TÜRGEV’e yüklü miktarda bağış yapmış

Çerçioğlu TÜRGEV’e yüklü miktarda bağış yapmış
Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu Bilal Erdoğan'ın TÜRGEV Vakfına iki kez yüklü miktarda bağış yapmış.

DURMUŞ TUNA’DAN OLAY PAYLAŞIMLAR

Özlem Çerçioğlu'nun on yıl boyunca sır ortaklığı ve keskin kalemliğini yapan Durmuş Tuna, uzun süredir ses getiren paylaşımlarına devam ediyor. Tuna son günlerde Özlem Çerçioğlu'na, “Bilal Erdoğan'ın kurduğu TÜRGEV Vakfı’na 2015 ve 2018 yılları arasında iki kez yüklü bağışlar yaptın mı?” sorusunu gündemde tutuyordu.Ancak, Durmuş Tuna’nın paylaşımlarına Çerçioğlu cephesinden hiç bir yanıt gelmiyordu. Hatta Tuna, Ergün Poyraz tarafından 2018 yılında yapılan ve haberlere konu olan, “TÜRGEV’e bağış yapan CHP’li Başkan kim? İsa'nın Çocukları kitabında açıklayacağım” şeklindeki paylaşımını gündeme getirip, Poyraz'ın bunu bildiğini, Çerçioğlu'na bu nedenle şantaj yaptığını, bu yolla eşi ve iki çocuğunu işe aldırıp ayrıca maddi manevi destek sağladığı iddiasını yineliyordu.

Durmuş Tuna son paylaşımında günümüz değerinde rakamları vermeye başladı.

Özlem Çerçioğlu'nun 2015 yılında TÜRGEV'e 10 milyon 2018 yılındaysa 40 milyon (Günümüz değerleri) bağış yaptığını öne süren Durmuş Tuna'ya Çerçioğlu cephesinden yine cevap gelmedi.

İşte siyaset kulislerini sallayan Özlem Çerçioğlu-Bilal Erdoğan Vakfı arasındaki ilişkilere yönelik, Tuna'nın o paylaşımı;

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!