Aydın
24 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Çerçioğlu Saatçı’yı gözden mi çıkardı?

Çerçioğlu Saatçı’yı gözden mi çıkardı?
Kalemşörü Ergün Poyraz CHP İl Başkanı Saatçi'yi yerde yere vurdu.

Aydın artık ne kent geneli kamusal anlayış, ne CHP olarak parti açsından çekilmez bir hale geldi. Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun tahakkümcü anlayışı, şehrin her yerine kara basan gibi çökmüş durumda.

Sadece kamusal alanda değil sendikalar dahil sivil toplum örgütleri, medya, parti yönetimleri dahil her alanda tek isim olmak için her yolu mübah sayan Özlem Çerçioğlu'nun hedefinde bu kez CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi var.

Çerçioğlu'nun kalemşörü olarak bilinen, CHP’li vekiller, belediye başkanları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve ailesi dahil hedef alınanları teröristlikle suçlayacak kadar ileri gittiği halde sürekli Özlem Çerçioğlu tarafından korunup kollanan, eşi ve iki çocuğu Aydın BŞB’de çalışmaya devam eden Ergün Poyraz, yaptığı paylaşımla Aydın CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi'ye yüklendi.

Uzun süredir paylaşımlarını kesen Ergün Poyraz son paylaşımında, “Ey hak hukuk bilmeyen Hikmet Saatçi. Sen kimin kuklasısın?” ifadelerini kullandı.

Poyraz'ın paylaşımı siyaset kulislerinde, “Özlem Çerçioğlu Hikmet Saatçi'yi sildi. Yerine emanetçi Polat Bora Mersin ya da Süha Bayırlı mı atanır, orası bilinmez” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

SORUNLARIN NEDENİ DAMADINA ÇEKİ DÜZEN VER MESAJI MI?

Öte yandan siyaset kulislerinden derlenen iddialara göre, Hikmet Saatçi'ye verilen bu mesajın arkasında, damadına çeki düzen vermesi için uyarılar yattığı öne sürülüyor.

Bilindiği gibi Aydın BŞB Fen İşleri Daire Başkanı Serdar Ufuk Özmen, yine BŞB’de çalışan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi'nin kızı ile evlenmişti. Daha sonra aile herkes tarafından kaynağı sorgulanacak şekilde Forum AVM’de, lüks bir mekanın işletmeciliği devralmıştı. Bu da çok sayıda haber ve eleştiriye konu olmuştu.

Bunun yanında Ufuk Serdar Özmen, Fen İşleri Şantiyesinde Özlem Çerçioğlu'nun toplantısına katılmamıştı. Toplantının yapılacağı gün işleri olduğunu belirten Özmen'in, kendisine yapılan eleştiriler üzerine “Toplantıyı kendiniz yapın. İşlerim var ben katılmıyorum” dediği öne sürülmüştü.

Bu durum Özmen'in görevden alıcağı yerine başka isim geleceği dedikodularına yol açmıştı. Oysa Özmen, tıpkı tüm yüz kızartıcı cezalarına rağmen Özlem Çerçioğlu tarafından feda edilemeyen ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç gibi, yapılanmanın kilit isimlerinden biri olarak biliniyor. O yüzden Çerçioğlu'nun onu görevden almak yerine kayınpederi Hikmet Şaatçi'ye yüklenilmesi yoluyla, mesaj ilettiği iddialar arasında yer alıyor.

İşte Ergün Poyraz'ın, siyasi arenada değişik yorumlara yol açan o paylaşımı;

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!