Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

ÇERÇİOĞLU: “İDDİALAR ASILSIZ.”

ÇERÇİOĞLU: “İDDİALAR ASILSIZ.”
‘Fuat Avni’, Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Adnan Menderes Stadı’nın VIP Salonu’nda Başkan Çerçioğlu’na AK Parti’ye geçmesi için şantaj yaptığını ileri sürdü.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi miting için Aydın’a gelen Recep Recep Tayyip, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile yaptığı görüşme kentte merak konusu olmuş, Belediye Başkanı Çerçioğlu görüşmenin ardından konuyla ilgili olarak sadece "Aydın’ın sorunlarını ilettim" demekle yetinmişti.

Daha önce 1 milyona yakın takipçisi bulunan hesabı kapatılan, ardından yeni açtığı hesapla 380 bin takipçiye ulaşan Twitter fenomoni ‘Fuat Avni’, Özlem Çerçioğlu hakkındaki paylaşımı ile yine dikkat çekti. ‘Fuat Avni’, Aydın’daki bu görüşmeyle ilgili ortaya attığı iddiada Recep Tayyip Erdoğan’ın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na AK Parti’ye geçmesi için şantaj yaptığını iddia etti.

“Fuat Avni” tweetinde  şöyle dedi:

“Tiran, sahil kıyısının bütünüyle CHP olmasından çok rahatsız. Özellikle Adnan Menderes’in memleketi Aydın’ı kafaya takmış vaziyetteydi. Tiran, Aydın’a mitinge gittiğinde spor salonundaki kulis odasında Aydın Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu ile özel görüşme yaptı. Tiran, Özlem Çerçioğlu ile yaptığı toplantıya sadece Emine Hanım’ı aldı. Elinde de Dar Oligarklar’ın hazırladığı yolsuzluk dosyası vardı. Ö. Çerçioğlu’na 1.5 trilyonu bulan yolsuzluk dosyasını göstererek AKP’ye geçmesi konusunda şantaj yapacaktı. Bu yüzden bizi odaya almadı. Görüşme sonrası Tiran’ın yüzü gülerken, Çerçioğlu kireç gibiydi. Tiran şantajla Aydın’ın AKP’ye geçmesini sağlayacak. Yakında kokusu çıkar.”

ÇERÇİOĞLU: “İDDİALAR ASILSIZ.”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hakkındaki ididalara yine Twitter üzerinden cevap verdi. Çerçioğlu iddiaların asılsız olduğunu söyledi, şöyle dedi:

“Gerçek kimliği belli olmayan bir sosyal medya kişiliği benimle ilgili iddialarda bulundu. Söz konusu iddialar asılsızdır. Aydın’ın Belediye Başkanı olarak kentimize gelen Türkiye Cumhuriyeti başbakanını karşılamam ve uğurlamam kadar doğal bir şey olamaz. Bu her şeyden önce bir devlet protokolü gereğidir. Masa başında üretilen bu iddiaların gerçekle ilgisi yoktur ve çirkin iftiralardır. Kamuoyunun bilgisine sunmak isterim.”

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Çerçioğlu basına yaptığı yazılı açıklamada ise, “Kim ya da kimler olduğu belli olmayan kişiler tarafından yönetilen bir karalama kampanyası ile karşı karşıyayım. Yasal yollardan hakkımı arıyorum. Suç duyurusunda bulundum. Bilişim teknolojilerinin böylesine geliştiği bir dünyada hiç kimsenin ve hiçbir şeyin gizli kalamayacağını düşünüyorum. Bu karalama kampanyasının asıl mimarlarının da çok kısa bir sürede, bir şekilde ortaya çıkacağına inanıyorum. Doğrunun kalesi yıkılmaz. Ben bildiğim yolda yürüyorum ve kentime hizmet ediyorum”dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!