Aydın
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Cemalettin Küçükerol’dan Servet Töz’e destek

Cemalettin Küçükerol’dan Servet Töz’e destek
Aydın Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı ve ASKİ Genel Müdürü Cemalettin Küçükerol Servet Töz'e destek verdi.

Bilindiği gibi Aydın 24 Haber Sitesi Yazarı Servet Töz kaleme aldığı makalesinde Hakan Olkaç’ın Aydın BŞB’deki ihale yolsuzluğu ile ilgili kendisine bilgi veren muhbir olduğunu açıklamıştı.

Servet Töz’ün yazısı içinde ismi geçen Cemalettin Küçükerol’un konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuzda, “Bir gün Hakan Olkaç beni aradı. Servet Töz ile buluşacaklarını, benim de tanık olmamı istedi. Yağmurlu bir gündü. İkizdere Barajı yukarısında buluştuk. Hakan Olkaç, personel hizmet satın alma ihalesinde milyonlarca liralık vurgun olduğunu, Servet Töz'ün bunu Başkan Özlem Çerçioğlu'na iletmesini istedi. Servet Töz, Özlem Çerçioğlu ve Erkan Karaarslan ile toplantı yaptı, konuyu iletti. Fakat Çerçioğlu gereğini yapmak yerine, Servet Töz’e önce Durmuş Tuna üzerinden uyarı yaptırdı. Servet Töz geri adım atmayınca kendisine ve ailesine yönelik iftira içerikli kumpaslar kuruldu. Konu mahkemelik olursa. Tanıklık yaparım” dedi.

Küçükerol gazetemize yaptığı açıklamasında, “O ihaledeki aradaki fazla milyonlarca liralık farkın Erkan Karaarslan'a gitmediğini biliyorum” sözleriyle, tıpkı Servet Töz'ün yazısında dikkat çektiği gibi, kayıp milyonların aslında kime gittiğinin işaretlerini verdi.

Servet Töz’ün o yazısı

https://www.aydin24haber.com/allah-belani-versin-5073yy.htm

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!