Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Bir birlerinin yüzünü bile görmeye tahammülleri yok…

Bir birlerinin yüzünü bile görmeye tahammülleri yok…
Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay arasındaki sıcak savaş tam gaz sürüyor. Özlem Çerçioğlu Didim'de katıldığı hiç bir etkinliğe Gençay'ı davet etmezken, Gençay ise Çerçioğlu'nun intikam dolu davranışlarını Genel Merkeze şikayet ediyor.

Siyaset kulislerinden edinilen bilgilere göre;

Filistin'de İsrail askerlerince öldürülen Türk asıllı Amerikan Aktivist Ayşe Ezgi Eygi'nin Didim'deki ata evine taziye ziyareti yapan Özlem Çerçioğlu, bu ziyaretine Didim Belediye Başkanı Gençay'ı yine davet etmedi. Daha önce de BŞB tarafından verilen konsere Gençay yine davet edilmemişti. Ondan öncesinde CHP’li ilçe belediye başkanları Karacasu toplantısına Gençay'ın gelmemesi için Özlem Çerçioğlu'nun haber yolladığı iddiaları da, medyaya yansımıştı.

İkili arasındaki sıcak savaş sonrası Çerçioğlu, Gençay'a adeta Kuşadası tarifesi geçti.

Bilindiği gibi Çerçioğlu kendine ilk kurban seçtiği Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'i sezon önü halkla karşı karşıya getirmek için sahillerde bulunan tuvaletler, soyunma odaları, şemsiye, şezlong, parklardaki su boruları ne varsa söküp götürmüş, güneş altında çürümeye terk etmişti.

Aydın Şafak Gazetesi de Çerçioğlu’nun inat ve kini uğruna sökülen ve kamu malı olan bu malzemelerin nasıl çürümeye terk edildiğini, defalarca kanıtlamıştı. Hızını alamayan Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediyesi sahilleri halka ücretsiz yapıp aynı zamanda yine şemsiye ve şezlongları ücretsiz dağıtınca, bu kez sahillerdeki bildiğiniz deniz suyu akan borulara bile sayaç bağlamıştı.

Didim'de parkların suları kesildi mi?

Aynı tarifeyi Didim’de de uyguladığı belirtilen Özlem Çerçioğlu'nun, ilçedeki parkların sularını tıpkı Kuşadası'nda olduğu gibi kestiği öne sürülüyor. Hateci Gençay'ın da durumu CHP Yerel Yönetimler Başkanlığı dahil Genel Merkez yetkililerine ilettiği kaydediliyor.

Özlem Çerçioğlu'na biat etmeye niyeti olmadığı her halinden belli olan Hatice Gençay'ın yakın çevresiyle yaptığı görüşmelerde Çerçioğlu'nu kast ederek, “Özgür Özel'in seçildiği büyük kurultayda onun Battal İlgezdi ile beraber neler yaptığını unutmadık. Ne Özgür Özel ne İmamoğlu ne Mansur Yavaş gözünde onun bir hükmü yok” dediği, ulaşılan iddialar arasında yer alıyor.

CHP Genel Merkezinin ise Özlem Çerçioğlu'ndan duydukları rahatsızlığı Gençay'a da ilettikleri, artık kendilerinin de Çerçioığlu’na tahammüllerinin kalmadığını belirterek ülkenin içinde bulunduğu durum nedeniyle biraz sabır telkin ettikleri ayrıca öne sürülüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!