Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Belediyenin bütün kapılarını tuttular, “Her odada ayrı mı soyulacağız' diye bağırdılar.

Belediyenin bütün kapılarını tuttular, “Her odada ayrı mı soyulacağız' diye bağırdılar.
Efeler Belediyesi'nde adeta sosyal patlama gibi meydana gelen olay sırasında yaşananlar, CHP ve Aydın siyaset tarihine yüz kızartıcı olaylar olarak geçecek. Aydın Şafak Gazetesi olaylar ardından tanıklarla yaptığı görüşmelerde, çok ilginç bilgi ve iddialara ulaştı.

KİME SORSAK ÖZLEM ÇERÇİOĞLU EKİBİ DİYORLAR… “HER ODADA AYRI MI SOYULACAĞIZ?”

Belediyenin giriş çıkışlarını tutan mağdur iş insanları ve yakınları, Başkan Yardımcısı İbrahim Metin Başer'i kast ederek, “Didim'i soydun sıra Aydın'a mı geldi?” şeklinde bağırdılar.

Yine görgü tanıklarının ifadelerine göre öfkeleri bununla da bitmeyen iş insanları ve yakınlarının, “Bu rüşvetçi p...k bu kapıdan çıkmayacak. Didim'i yedin sıra Aydın'a mı geldi? Bu belediyenin başı kim k..çı kim? Herkes ayrı soymaya çalışıyor. Serçeköy'deki inşaatlarda da aynı sorun yaşanıyor. Serçeköy inşaatlarının mimari aynı zamanda La Perla’nın Mimari Ahmet Saydam olduğu için ruhsat verilmiyor. Sonucunda iş insanları da mağdur vatandaşlar da. Belediyenin her odasında ayrı mı soyulacağız? Bunları kime sorsak Özlem Çerçioğlu'nun ekibi diyorlar. Özlem Başkanın izniyle mi rüşvet istiyor bunlar? Çerçioğlu bu işin neresinde? Anıl Başkanın zaten dünyadan haberi yok” sözleriyle tepkilerini dile getirerek hem Efeler Belediyesi'nin içine düşürüldüğü ve Aydın Şafak Gazetesi'nin aylardır uyardığı yüz kızartıcı durumu gözler önüne serdiler. Mağdurlar aynı zamanda yaşanan rezillikleri “Özgür Özel’e bizzat gidip, tek tek anlatacağız” dediler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!