Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Bana pişkinliğin resmini çizebilir misin Abidin

Bana pişkinliğin resmini çizebilir misin Abidin
Özgür Özel CHP Genel başkanı seçilmesin diye her şeyi yaptı, Kılıçdaroğlu'nu anında terkedip Özel'ci oldu. Rüzgara göre yön değiştirmesiyle bilinen Özlem Çerçioğlu, bu alanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bile sollayıp, Aydın'ın gururu haline geldi.

CHP'liler, Türk siyasetinde en pragmatik-oportünist yani fırsatçı isim olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gösterirken, Erdoğan'a rakip kendi içlerinden çıktı. Rüzgara göre yön değiştirmesiyle bilinen Özlem Çerçioğlu, bu alanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bile sollayıp, Aydın'ın gururu oldu.

Bilindiği gibi Özlem Çerçioğlu öncesinde sıkı Baykalcı biliniyordu. Daha sonra fanatik Kılıçdaroğlu destekçisi olmuştu. Hatta kongre sürecinde Özgür Özel Aydın'a geldiğinde katılım olmaması için teşkilat ve partililere her türlü baskıları yapması, ayyuka çıkmıştı.

Özgür Özel'e destek veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül salonlara sokulmak istenmemiş, yuhalanmalarla karşı karşıya kalmışlardı. Özgür Özel’i karşılamaya giden herkes kamerayla tespit edilmiş, çeşitli yaptırım ve baskılara maruz kalmışlardı.

Büyük Kurultayın yapıldığı kongre salonunda yine fanatik Kılıçdaroğlu tavırlarıyla adeta baskı rüzgarı estiren Özlem Çerçioğlu, İl delegelerinden imza almış, salondaki diğer delegeler ve Özgür Özel listesi ile ağır tonda karşılıklı atışmalara girmişti.

Kılıçdaroğlu seçildiği takdirde tüm ilçe adaylarını da belirleme sözü alan ve tüm ili siyasi derebeylik düzenine çevirmeyi planlayan Çerçioğlu'nun çaba ve hayalleri, Özgür Özel'in genel başkan seçilmesi ardından suya düşmüştü. Adı da en son açıklanan belediye başkan adaylar arasında geçmişti.

Kongre salonunda ilk turun ardından hemen çark eden Çerçioğlu, Özgür Özel ve İmamoğlu ile dirsek temasına geçmiş, desteğimiz size demişti. Böylece Kılıçdaroğlu'nu, halk deyimiyle ayaküstü satmıştı.

Şu an kendisi ve yapılanmasının içinde bulunduğu zor durumdan çıkmak ve destekçilerine mesaj vermek isteyen Çerçioğlu, bu kez Özgür Özel ile, Manisa-Turgutlu Çiftçi Mitinginde kol kola yürüdü. Kalemşörlerine gönderilen haberler, “Düşman çatlattılar” şeklinde servis edildi. Bu durum CHP kulislerinde, “Başlıklar yanlış olmuş. Bana pişkinliğin resmini çizebilir misin Abidin olması gerekiyordu” şeklinde, mizahi değerlendirmelere konu oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!