Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Bakalım asfalta kim yapışacak?

Bakalım asfalta kim yapışacak?

  • Aydın BŞB yani ÖzlemHanım yandaşları medya konusunda uslanmıyor, uslanmayacak. Kendi kirleriniarıtmak için dahi bizim üstümüzden kurban kesmeye çalışıyorlar. Aydın ŞafakGazetesi olarak bizler, sizin parti içindeki hesaplaşmanızda meze değiliz.
  • Yok öyle yağma...Sizler CHP’ye ömrünü vermiş insanları yuhalattınız, salonlardan kovaladınız,arkalarından “hırsız” diye bağırttırdınız. Ortada bir iftiracılık durumu varsa,aynaya bakın kendinizi göreceksiniz.
  • 15 sene belediyebaşkanlığı, 7 yıl milletvekilliği yapan Özlem Hanım'a bir türlü kavratamadık şugerçekliği: “Kurmay zekaların karşısına, yazı tura onbaşılarla çıkılmaz...”
  • Aydın BŞB asfalt rakamları açıklanana kadar, kentin ana gündem maddesi LaPerla değil, "La asfalt ne oldi asfalt" olacaktır.

Aydın BŞB'ye servis haber hizmetiveren medyada yine bir sipariş köşe yazısı.

Yazı konusu, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül.

Süleyman BülbülParti Danışma Kurulu'nda, ÖzlemÇerçioğlu'nun gözlerinin içine baka baka; “Türkiye'de tek adam rejimine izin vermedik, partimizde de vermeyiz”vurgusu yapmış. Belli ki Özlem Hanım'a yakın bazı çevreler bundan çok alınmış.Hemen Arif Kunur üzerinden, yeni birservis yazısı…

Bizi de iftiracı medya kurumu ilan etmişler, Süleyman Bülbül'ü bizim iftirahaberlerimizi WhatsApp’dan paylaşmakla itham etmişler.

Daha önce bu paylaşımlarını yayınlarız diye hem de Avukatolan CHP Aydın Milletvekili SüleymanBülbül'e karşı, basit tehditte bulunmuşlardı. Hadi yayınlayabiliyorlarsayayınlasınlar WhatsApp paylaşımını da kişilerin hem de kamu görevlisi olan birmilletvekilinin özel verilerini paylaşmaktan, cezayı alıp üzerine otursunlar.

Basın mensubu olarak değil adeta Aydın BŞB servis elemanıgibi hareket eden Arif Kunur ilegeçen gün biraz oturduk. “Abi geçenlerdebana dokundurdun, kullandığım ifade yanlıştı” dedi. Ben de ona insan gibive bir büyüğü olarak, “Gazeteci elindekiulaşabildiği kadar bilgi ve belgeyle haber yapar. Biz husumetle değil, mümkünolduğunca belgeye dayalı şekilde haberlerimizi yapıyoruz. Özlem Hanım baştakimseyle sorunumuz yok. Olanı veriyoruz, halkı aydınlatıyoruz. Bu yayınpolitikamızı iftiracılık olarak nitelemek doğru değil” demiştim.

Süleyman Bülbül’eçatıyoruz derken, yine bizi iftiracılıkla suçlamışlar.

Doğrusu neyse açıklayın o zaman. Yanlışımız varsadüzeltelim, eksiğimiz varsa tamamlayalım. Sizinle miras ortağı değiliz ki sizekarşı kin ve husumetimiz olsun. Doğrunuza doğru eğrinize eğri, eksiğinize eksikdemek suç mu, iftira mı?

Belli ki biz sizin medya mensubu geçinip garsonaçevirdiğiniz servis elemanlarına benzemediğimiz için, bizi sürekliiftiracılıkla suçlayıp, gerçeklere dayalı haberlerimizi itibarsızlaştırmayaçalışıyorsunuz.

Tek yapabildiğiniz gerçekleri gizlemek adına, “Bu haberler iftira, suç duyurusu yaptık”ifadeleriyle, itibarsızlaştırma çabası. O da bu güne kadar tutmadı, tutmaz...Herkes bizi de bilir Aydın BŞB’nin medya politikasını da.

İftira kelimesi bu yüzden Aydın BŞB destekli medyanın asliyaşam alanıdır.

Alın size bir örnek;

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'i partiden ihraç ettirmek adına kurulan kumpasta görevverdiğiniz gariban medya mensubu ne yaptı? Kuşadası'na gitti, ekonomiyisoracağız diye millete mikrofon tuttu, sonrasında kendi görevlendirdiklerikişiler CHP’li Belediye Başkanı ÖmerGünel aleyhine Ergün Poyrazağzıyla konuştu. Bu itham ve iftiraları genel merkeze gönderip Ömer Günel aleyhine kullanmaya kalkıştıbirileri.

Biz kumpası ortaya çıkarınca Aydın BŞB servis elemanlarıtarafından iftiracı ilan edileceğiz öyle mi?

Gelelim mi Efeler veAnıl Yetişkin'e yapılanlara.

Anıl Yetişkin,CHP Efeler Belediye Başkanı olduktan sonra gerçekten halkın takdirinikazanıyor. Bizi bile şaşırttı. Bir kahveye bile gitse hemen masaları dolaşıyor,kendini tanıtıyor, elleri sıkıyor, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını hemennot alıyor ve anında yerine getirilmesi için hemen gerekenin yapılmasıtalimatını veriyor.

Bu halkçı belediyecilik, CHP içinde birilerini haylirahatsız etmiş galiba.

Zaten onlar seçim değil, siyasetten geçim derdinde olanlar.

Hemen başladılar, FatihAtay tarafından gelir usulü paylaşımla yaptırılan ve Efeler Belediyesi'neyaklaşık 700 milyonluk gelir bırakan projeye saldırmaya. Yok şu varmış da buvarmış da, armudun sapı üzümün çöpü, ha babam varan turizm şeklinde haberlerserisi. Tam bir halk deyimiyle kafa koparma yani müteahhit firmayı medya terörüyleyıldırıp, çıkar temin etme operasyonu.

Kendisi iki dönem Aydın Baro Başkanlığı yapan Avukat kökenliAnıl Yetişkin sözleşmeyi iyiceinceletiyor, ortada her hangi bir kanuni sorun yok.

“Vay efendim nasılsen bizim istediğimizi yapmazsın, biz adamları koparacağız sen niye güçkullanmıyorsun” misali bu defa AnılYetişkin'e saldırı haberler başladı.

Yok sivrisineklerle mücadele etmiyormuş, yok her yerde çöpdağları varmış falan filan.

Sanki Belediye Başkanı bir elinde sineklik sinek avlayacak,öbür elinde kürek çöp toplayacak.

O zaman siyaset kulislerinde başta Barış Altıntaş üç tanesini ÖzlemÇerçioğlu'nun atadığı belediye başkan yardımcıları ne işe yarar?

Ben Anıl Yetişkinyerine olsam bunların hepsini sabah içtimaya alır, veririm bir ellerine kürekbir ellerine sineklik, ederim ibretlik...

İşi gücü bırakacaklar La Perla La Perla çaktırmadan paralarıtoparla muhabbetine girecekler, sonra kendilerine alet olmayan Efeler'insevilen belediye başkanı CHP’li AnılYetişkin aleyhine, hem de hesapta CHP’li Aydın BŞB’ye yakın servis medyasıüzerinden iftira dolu haberlerle saldırtacaklar.

Demek ki iftira kelimesi bize değil, bizlere bu çamuruatmaya çalışanlara yapışıyor.

Başta Barış Altıntaş,yakında tek tek hepsine gireceğiz hiç merakta da kalmasınlar, gönülleri dekalmasın... Metin Abileri onları hiç mahrum eder mi? Hele hele asfaltdosyalarından...

Canlarım benim... Bilirsiniz tepem attı mı, asfaltın içindengeçerim...

Neyse sözün sonunda Aydın BŞB garsoniyer medyasınınhedefindeki CHP Aydın Milletvekili SüleymanBülbül'ün, Danışma Kurulunda söylediklerine gelelim.

Süleyman Bülbülorada bir gerçekliği daha dile getirmişti.

Bilindiği gibi CHP’de ÖzgürÖzel ve Ekrem İmamoğlu ilehareket eden Değişimciler grubuna, Aydın'dan sadece üç isim destek vermişti.Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Kuşadası BelediyeBaşkanı Ömer Günel.

Özlem Çerçioğlukendisini yeniden belediye başkan adayı ilan etmesi karşılığı Kemal Kılıçdaroğlu safında durmuş, tümdelegelere yapılan baskılar ayyuka çıkmıştı. Hatta kongre salonunda Özlem Çerçioğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu seçilsin diyecanhıraş mücadelesi de, ayrıca gündem konusu olmuştu.

O kongre öncesinde ÖzgürÖzel ve Değişimciler Grubuna destek veren Bülent Tezcan ve SüleymanBülbül, Çerçioğlu'na yakınlığıyla bilinen bir güruh tarafından salonlardayuhalanmış, neredeyse kovalanmaya kalkışmışlardı.

Süleyman Bülbül de bukonuyu dile getirdi.

“Biz parti içindelinç edilmemize rağmen savaştık, ülkenin kaderini değiştirdik.”

Bunun siyasetenmeali;

“Bizlerin verdiğimücadele ve estirdiğimiz rüzgarla o koltuklarda oturuyorsunuz, saygı duyun...”

Peki var mı CHP’de yuvalanmış Çerçioğlu taraftarları veyandaş medyalarında bu saygı? Sabahakşam Süleyman Bülbül'e saldırı.

Adam gerçekleri söylüyor.Biz olanları yazıyoruz.

Ardından hepimiz iftiracı, her haltı yiyenler teflon tavagibi masum ayaklarında.

Yok öyle yağma... Sizler CHP’ye ömrünü vermiş insanlarıyuhalattınız, salonlardan kovaladınız, arkalarından “hırsız” diye bağırttırdınız. Ortada bir iftiracılık durumu varsa,aynaya bakın kendinizi göreceksiniz.

Bir şey değil ne yazdıklarını da bilmiyor yazanlar da,servis elemanları da.

Süleyman Bülbül'üitibarsızlaştırmak için, “İki dönemdiratama vekil” yazmışlar. Yahu CHP’de yıllardır önseçim mi oldu? Son seçimde Evrim Karakoz ön seçimle mi seçildimilletvekili oldu? Diğer milletvekilleri de, belediye başkanları da meclisüyeleri de atama değiller mi? Özlem Hanım da, gözdesi, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz da buna dahil değil mi?Hatta ve hatta uzun yıllar önce önseçim olmuş, Özlem Hanım'ın kimlere oyverilmesi talimatlarının ses kayıtları yayınlanmıştı. Önseçimde bile talimatlaatama yaptırmaya kalkanlar mı yazıyor, yazdırıyor bunları?

15 sene belediyebaşkanlığı, 7 yıl milletvekilliği yapan Özlem Hanım'a bir türlü kavratamadık şugerçekliği;

“Kurmay zekalarınkarşısına, yazı tura onbaşılarla çıkılmaz...”

Müsterih olun... Ünlü olmak isteyenlerin, siyaseti ticaretedökmeye kalışan avarellerin hepsi arzuladıklarına kavuşacaklar.

Bundan böyle her yazımız da ilişik konumuz, “Asfalt da asfalt. Nerde yedin dolarları, nerdeyedin euroları söyle söyle” şarkısı eşliğinde hem de. Efeler Belediyesiaynı firmaya aynı işi sizin verdiğiniz ihalenin dörtte birine yaptırıyorsa,Aydınpost Yazarı Ahmet Gözen'in eskiyazılarında dile getirdiği, “MansurYavaş'ın 25 dolara yaptırdığı işleri bunlar 250 dolara yaptırdılar iddialarıvar” sözleri hala cevapsız kaldıysa, artık her daim muhabbetimiz “La Perla değil, La asfalt ne oldi asfalt”olacaktır.

Açıklayın rakamları da görelim bakalım. Arkasından “hırsız” diye bağırttığınız Fatih Atay'a mı yakışıyor o ifadeler,yoksa o sloganları atan müptezelleri örgütleyenlere mi?

Yok öyle yağma...

Aydın BŞB asfaltrakamları açıklanana kadar, kentin ana gündem maddesi bu olacak.

Bakalım bu sıcaklardaasfalta kim yapışıyor...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!