Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Aydın’daki hesaplaşmanın kaybedeni: Özlem Çerçioğlu…

Aydın’daki hesaplaşmanın kaybedeni: Özlem Çerçioğlu…

  • Geçtiğimiz aylardaCHP Genel Merkezi tarafından, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ÖzlemÇerçioğlu’na yakın isim olan Nazilli İlçe Başkanı Naim Atmaca MYK kararıylagörevden alındı ve yerine yönetimde bulunan Avukat Sema Aslıhan Ökmengetirildi.

CHP Nazilli İlçe Başkanı Ökmen, yerel seçim çalışmalarındaNazilli kökenli Aydın Milletvekili SüleymanBülbül ile ortak çalışma yaparak 30 yıldır kazanılamayan Nazilli’de seçimkazanma başarısını elde etti.

ÇERÇİOĞLU’NUN ADAMIGENEL MERKEZ TARAFINDAN GÖREVDEN ALINDI

Bu büyük zaferin ardından Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Özlem Çerçioğlu’nunısrarlı talebi üzerine CHP MYK tarafından görevden alınan Naim Atmaca’yı belediye şirketine yönetim kurulu üyesi olarak atadı.

Nazilli’de çok sert tepkilere neden olan bu atama tekrar CHPGenel Merkezi’nden geri döndü ve Naim Atmacayönetim kurulu görevinden alındı.

BÜLBÜL İLE ÇERÇİOĞLUKARŞI KARŞIYA

Bu hafta Nazilli’de CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimiyapıldı. Kadın kolları seçimine müdahale eden, görevden alınan eski ilçebaşkanı Naim Atmaca salondayuhalandı ve salon dışarısına çıkmak zorunda kaldı. Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun desteklediği adayakarşı Milletvekili Süleyman Bülbülve ekibinin desteklediği aday olan NilgünAktaş ezici farkla seçimi kazandı. Bu sonuç Aydın siyasi kulislerinde “İlçe örgütlerine müdahale edenÇerçioğlu’na tepkilerin olduğu ve örgütte gücünün azaldığı” şeklinde yorumlaraneden oldu.

CHP Genel Merkezi MYK Kararı ile ilçe başkanlığı görevindenalınan ve ayrıca hakkında disiplin soruşturması olan Naim Atmaca’nın belediye şirketi yönetim kurulu üyeliğine skandalataması nedeniyle tepki olarak İlçe Başkanlığından istifa eden Sema Aslıhan Ökmen’in istifası kabulolmadı ve Genel Merkez tarafından Nazilli İlçe Başkanlığı görevine devam ettirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!