Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Aydın İl Emniyet Müdürü değişti

Aydın İl Emniyet Müdürü değişti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazetede yayınlanan atama kararnamesi ile Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine çekilirken yerine Tokat İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan atandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğüne, Armağan Adnan Erdoğan atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan genelge ile Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne ise Armağan Adnan Erdoğan atandı.

Atama haberinden sonra yeni Aydın İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ile ilk röportajı Hedef Gazetesi yaptı.

"İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ"

Hedef Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan yeni Aydın İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, göreve önümüzdeki hafta itibariyle başlayacağını söyledi.

Erdoğan, Aydın'a atanmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, “Aydın, ülkemizin güzide illerinden bir tanesidir. Yeni görev yerim olan Aydın'da asayişin temini, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, bundan önce de olduğu gibi istikrarlı bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Aydın'daki yeni görevimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Önümüzdeki hafta itibariyle de göreve başlayacağız. Aydın Valisi Sayın Yakup Canbolat'ın koordinasyonunda, tüm emniyet personelimizle birlikte canla başla çalışacağız” dedi.

ARMAĞAN ADNAN ERDOĞAN KİMDİR?

İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan 1968 yılında Kocaeli'nin Gölcük İlçesinde doğmuştur.

1986 yılında Polis Kolejinden, 1990 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Komiser Yardımcısı olarak Bolu ilinde mesleğe başlamıştır.

Bolu, Bingöl, İzmir, Van, Bursa illerinde görev yaptıktan sonra 2014 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürü Rütbesine Terfi ederek, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’nda görev yapmıştır. 20/01/2015 tarihli Kararname ile Edirne İl Emniyet Müdürü, 19/08/2017 tarihli Kararname ile Bolu İl Emniyet Müdürü olarak ataması yapılmıştır.

07.07.2021 tarihli kararname ile Tokat'a atanan ve 13.07.2021 tarihinde göreve başlayan Erdoğan, 16.08.2024 tarihli kararname ile ise Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Erdoğan, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!