Aydın
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Aydın Emniyeti’nden silah kaçakçılığına büyük darbe

Aydın Emniyeti’nden silah kaçakçılığına büyük darbe

  • Aydın EmniyetMüdürlüğü KOM ekipleri son yılların en büyük kaçak silah operasyonunugerçekleştirdi. Kuşadası'na yüklü miktarda yeni nesil tabanca sokmak isteyen2'si kadın 3 kişi polisin şok operasyonu ile yakalandı.

Kuşadası'na bir bölgeden yüklü miktarda kaçak silah girişiyapılacağı ihbarını alan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık veOrganize Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleriihbarla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaçak silah sevkiyatı yapacak olan şebekenin dikkat çekmemekve yakalanmamak için genç ve bakımlı kadınlarla çalıştığı ihbarı üzerine polis,Aydın'ın tüm giriş çıkışlarını günlerce takibe aldı. Şüpheli bulunan tümaraçların takip edilip kontrol edildi. Polisin titiz bir çalışması ile şüpheliaraç Aydın'da yakaladı.

Biri erkek ikisi genç kadından oluşan 3 kişinin bulunduğuhafif ticari araçta yapılan aramada yeni nesil ve horozsuz 199 adet tabanca elegeçirildi.

Polis tarafından silahlarla birlikte S.O., E.O. ve B.Ö.isimli şahıslar gözaltına alınarak, gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi. Hakim karşısına çıkan silah kaçakçılarından S.O tutuklanırken, E.O veB.Ö yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!