Aydın
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Aydın CHP’de “ya düzenimiz bozulursa” korkusu

Aydın CHP’de “ya düzenimiz bozulursa” korkusu

  • CHP’ye yakınlığı ilebilinen Gazeteci Ali Yağız Baltacı, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı veberaberindeki ilçe başkanlarının 29 Eylül’deki adaylık açıklamasında “Yürüyoriktidara Kılıçdaroğlu şarkısını söylemelerini eleştirdi.Baltacı, “CHP’nin güçve rant sahibi olduğu yerlerde parti yöneticilerinin kaybedebilecekleri rantalanları var. Aydın’da, İzmir’de tir tir titriyorlar ‘ya düzenimiz bozulur,musluğumuz kesilirse’ diye” dedi.

CHP Aydın İl başkanı Hikmet Saatçı ile ilçe başkanları, 29Eylül’deki adaylık açıklamasında 'Yürüyor iktidara Kılıçdaroğlu' şarkısını hepbir ağızdan söylemeleri bazı tepkileri de beraberinde getirdi. Başkan Saatçı veilçe başkanlarının 'Yürüyor iktidara Kılıçdaroğlu' şarkısını söylemelerinieleştiren Gazeteci Baltacı, İzmir, Aydın gibi CHP’nin güçlü olduğu şehirlerdeKılıçdaroğlu’na sadakatin daha kuvvetli olduğunu savundu.

“KAYBEDEBİLECEKLERİRANT ALANLARI VAR”

Gazeteci Ali Yağız Baltacı konu ile ilgili sosyal medyahesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

“Dikkat edin: İzmir, Aydın gibi CHP’nin güçlü olduğuşehirlerde Kılıçdaroğlu’na sadakat daha kuvvetli. Sebebini düşündünüz mü?Aslında çok basit. CHP’nin güç ve rant sahibi olduğu bu yerlerde parti yöneticilerininkaybedebilecekleri rant alanları var. Elazığ’da, Konya’da, Erzurum’dadeğişimciler daha kolay destek bulabilir. Zira buralarda CHP’nin rant alanıolmadığı için partililerin de kaybedebilecekleri bir şey yok. Aydın’da,İzmir’de ise tir tir titriyorlar “ya düzenimiz bozulur, musluğumuz kesilirse”diye. Bunların iktidar sahiplerinden bir farkı yok emin olun hatta dahabeterler.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!