Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Aydın BŞB’den Denizli BŞB’ye bürokrasi göçü

Aydın BŞB’den Denizli BŞB’ye bürokrasi göçü
Aydın ASKİ’de görevi zincirleme kötüye kullanmaktan iki kez hükümlü Genel Müdür Vekili Hakan Olkaç'ın yardımcısı, Alaattin Özçelik, Denizli DESKİ'ye Genel Müdür yapılmak isteniyor. İddialara göre; Aydın BŞB İmar AŞ. Genel Müdürü Ümit Erkan Denizli BŞB Şirketlerine gönderildi yada gönderilmek üzere.

Denizlililer saç baş yolmaya devam edecek.

Denizli BŞB Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu yapılanmasından sınıf arkadaşı Bülent Bozbaş'ı Genel Sekreter olarak ataması ardından, Aydın'daki devasa asfalt yolsuzluğunda adı geçen Onur Yılmaz ve ASKİ’den Egemen Emre Beşli’yi transfer etmişti.

Daha sonra Türkiye'de düsürtlüğü ve bilgisiyle herkesin en takidr ettiği isimlerden olan DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Aydın, bu yapılanmanın etkisiyle bir kaç ay içinde görevinden alındı, yerine Egemen Emre Beşli atandı.

PLANLAR BÜYÜK

ALAATTİN ÖZÇELİK DESKİ GENEL MÜDÜRÜ YAPILMAK İSTENİYOR

Aydın Şafak Gazetesi olarak yaptığımız araştırmalarda Özlem Çerçioğlu yanında palazlanan bu yapılanmanın daha büyük planlar içerisinde olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre;

Egemen Emre Beşli, geçici süreyle DESKİ Genel Müdür Vekilliğine getirildi. Asli planda yine Bülent Nuri Çavuşoğlu ile Bülent Bozbaş'ın sınıf arkadaşları olan Aydın ASKİ’de görevi zincirleme kötüye kullanmaktan iki kez hükümlü Genel Müdür Vekili Hakan Olkaç'ın yardımcısı, Alaattin Özçelik, Denizli DESKİ'ye Genel Müdür yapılmak isteniyor.

Alaattin Özçelik'in geçmişte Sarayköy de mal müdürlüğü yaptığı da, gelen bilgi ve iddialar arasında. Denizli BŞB şirketlerine şu an sessiz sedasız gerçekleşen diğer bir atamanın, Aydın İMAR A.Ş.’nin başındaki Ümit Erkan olduğu öne sürülüyor. (Denizli basını gelişmeleri yakından katip etmeli.)

İddialara göre; Aydın BŞB İmar AŞ. Genel Müdürü Ümit Erkan, aynı yapılanma tarafından Denizli BŞB Şirketlerine gönderildi yada gönderilmek üzere.

Denizli kamuoyu, siyaset, bürokrasi ve medyasını uyarıyoruz.

Öncelille dikkat etmeniz gereken kurallar zinciri şunlardır;

1- Denizli’de yapılacak asfalt ihalelerine dikkat edin. Türkiye’deki emsallerinin kat be katına ihaleler gerçekleşebilir. İhalelerde kullanılan malzemeler daha sonra ucuz olanlarla değiştirilebilir.

2- DESKİ ihalelerine dikkat edin

3- Doğrudan teminlere dikkat edin

4- İmar işlemlerine dikkat edin

5- Bu işlemlere dikkat etmezseniz oluşturalacak havuz ile temassız ödemelerle beslenen medya teşkil edilir. Ardından gık diyen ama bu medya eliyle ve sahte hesaplardan hedef alınıp itibarsızlaştırılmaya çalışılır.

6- Tespit ettiğiniz yolsuzluk, usulsüzlük ve mobinge dayalı eylemleri hem Denizli Valiliği hem Cumhuriyet Başsavcılığına yazılı olarak bildirin. Bilirkişi takipleri ile davalardaki gecikmelere yönelik gerçek dışı sağlık raporlarının da takibini yapmayı unutmayın.

Demedi demeyin, yıllardır Aydın'da tecrübe sahibi olan gazeteciler olarak, kardeş kentimiz ve kan bağlarımız olarak Denizli'yi uyarmak hem insani, hem vatan borcudur...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!