Aydın
26 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Aydın BŞB trolü CHP İl Başkanı Saatçı’yı trol ilan etti

Aydın BŞB trolü CHP İl Başkanı Saatçı’yı trol ilan etti
Halkın belediyecilikte sıfır çektiği buna rağmen rejim çatışması nedeniyle gösterilen tepki sonucu yeniden seçilen Özlem Çerçioğlu yapılanması ve kurduğu düzen, büyük bir çatırtıyla çökmeye devam ediyor.

Son olarak Aydın BŞB kalemşörü ve trolü olduğu belirtilen Ali Fırat üzerinden yapılan paylaşımda, Aydın CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı,“Deli” ilan edildi.

Bilindiği gibi Özlem Çerçioğlu ve Aydın BŞB, şehrin tamamında meydana gelen halk sağılığını tehdit ve adeta çevre katliamı nedeniyle halk tarafından, yoğun şekilde eleştitiliyordu. Hatta 2019 tarihli hazırlanan müfettiş raporunda tek sorumlu Özlem Çerçioğlu gösterilip, yargılanması talep edilmişti.

Kaynakları verimli kullanıp görevini yapma yerine gerçekleri saptırarak halkı yanlış yönlendirme telaşındaki Aydın BŞB, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı üzerinden yapılan açıklamada, kent içi derelerin temizliğinden DSİ’yi sorumlu tutmuştu. Bunun arkasından gelen tartışmalarda Aydın Şafak Gazetesi ilgili kanunları ortaya koyarak, asli yetki ve sorumluluk sahibinin Aydın BŞB ve bağlı kuruluşu ASKİ olduğunu kanıtlamıştı.

Aydın Şafak Gazetesi'ne kanunlarla cevap veremeyen Aydın BŞB, trolleri üzerinden yayın grubumuzu “Kara Şafak” şeklinde tanımlamış, gerçek dışı haberler yaptığımız iftirasını kaleme aldırmıştı. Oysa tartışmayı başlatan da kanunları ve gerçekleri saptıran da Aydın BŞB ve ASKİ olmasına rağmen top Aydın CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı üzerinden, DSİ’ye atılmıştı.

Aydın Şafak Yayın Grubu gerçeklikleri tek tek ortaya koyunca bu kez Çerçioğlu trolü ve kalemşörü olarak tanımlanan Ali Fırat üzerinden, “Ne dereymiş arkadaş. Bir deli dereye bir taş attı” denildi. Böylece Aydın Şafak Gazetesi'ni itibarsızlaştırmaya çalışırken, dereleri üzerinden gündeme getirdikleri CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Aydın BŞB trollerince deli ilan edilmiş oldu.

İşte o haber linki ve ilgili paylaşım;

https://gazeteaydin.com/haber/22142694/chpli-saatci-akpyi-bombaladi-basit-bir-temizlik-isi-dahi-yapilamiyorsa?

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!