Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Aydın BŞB suç örgütü yuvası mı?

Aydın BŞB suç örgütü yuvası mı?

  • CHP Efeler İlçeBaşkanı Altuğ Akosman'ın darp ve alıkonulma eylemlerini gerçekleştiren kişiAydın BŞB güvenlik görevlisi çıktı.

  • Skandal boyutundakigelişmeler, gazeteci Durmuş Tuna tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Bilindiği gibi AltuğAkosman Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı iken İl Gençlik Kolları  Başkanı MustafaDinç ile tartışma yaşamıştı.

Mustafa Dinç'in Anıtkabir ziyareti için düzenlenen geziyealkollü olarak katılmasına, Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Altuğ Akosman tepki göstermişti. Butartışma sonrası Akosman görevinden alınmıştı. Ardından ise resmi şikayete konuolacak şekilde Akosman bazı kişilerce arabaya bildirilip bir araziye götürülmüşve özgürlüğü kısıtlanarak darp edilmişti. Akosman tedavi için gittiği hastaneönünde şikayetçi olmaması için bir kez daha darba uğramıştı.

OZAN ÇAVUŞOGLUFAKTORÜ

Akosman'ın darp ve alıkonulmasında adı geçenlerden biri de,Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'naen yakın isimlerden biri olan OzanÇavuşoğlu olmuştu.

Çavuşoğlu, AltuğAkosman'ın darp ve alıkonulmasında baş aktör olarak gündeme gelmişti.

Çavuşoğlu'nun adı daha önce de gazeteciler Serhan Seyhan ile Ahmet Gözen’in darp ve izlenmeleriyle gündeme gelmişti.

Ozan Çavuşoğlu’nunşu anda yaklaşık 10 kişilik Aydın BŞB’de istihdam edilen ekibiyle Kuşadası'ndakamp kurduğu, Kuşadası Belediye Başkanı ÖmerGunel ile yakın çalışma ekibi hakkında yasa dışı şekilde izleme, takip vekayıt eylemleri gerçekleştirdikleri iddiaları, CHP kulislerinde ana gündem maddelerindenbiri haline geldi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!