Aydın
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Aydın BŞB meclisi tiyatrosu

Aydın BŞB meclisi tiyatrosu
Cumhur İttifakı Üyeleri Çerçioğlu'nun meclis grubu gibi…

Aydın BŞB Ekim Ayı Olağan Meclis Grubu toplantısı yapıldı. Toplantıda AK Parti ve MHP ortaklığından oluşan Cumhur İttifakı Grubu, her zaman olduğu gibi tek kelime etmeden, tek proje veya sorun gündeme getirmeden souluğu Başkan Çerçioğlu'nun verdiği yemekte aldı.

Aylardır insanları SGK borç faizleri ve diğer konularda mışıl mışıl uyutan Cumhur İttifakı Grubu, halkı uyutma operasyonuna devamda istikrarlı duruşuna devam etti.

Bilindiği gibi Özlem Çerçioğlu göreve geldiğinde selefi İlhami Ortekin'in SGK borç failzerinden sorumlu olduğunu belirterek, belediye meclisinden faizlerin tahsili için yetki almış ve uygulamıştı. Çerçioğlu da, “Yasa böyle sözleriyle” kendini savunmuştu. Oysa Aydın Belediye Başkanlığı dahil dördüncü döneme giren Çerçioğlu yönetimindeki Aydın BŞB ve bağlı şirketlerin yaklaşık 700 milyon lira SGK borç ve fazileri bulunuyordu.

Cumhur İttifakı grubunun da meclise önerge vereceği aylardır konuşuluyordu.

Fakat her defasında armudun sapı üzümün çöpü bahanelerle milleti oyalayan Cumhur ittifakı Grubu üyeleri, perde gerisinde kendi işlerini hallettikten sonra mecliste kuzuların sessizliğini oynuyordu. Ve Çerçioğlu'nun daveti ardından her defasında soluğu yemek masasında alıyorlardı.

Mecliste halkın takdirle karşıladığı isimlerin başında, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay geliyor. “Dişi Köroğlu” lakaplı Hatice Gençay'ın her zaman olduğu gibi, “sultanın sofrasına oturan alimin fetvası kabul olmaz” ilkesiyle yemeğe katılmadığı ve aracına binerek ilçeye geri döndüğü kaydediliyor.

Cumhur İttifakının halk değil kendi işlerini yürürmekte beis görmeyen üyelerine sesleniyor, nasıl onurlu siyaset konusunda Hatice Gençay'ı örnek almalarını tavsiye ediyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!