Aydın
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

ASKİ Didim denizini kanalizasyon pisliği ile zehirliyor

İşte Didim sahillerine boşalan ve denizin maviliğini kirleten kanalizasyon rezaleti.

Aydın Şafak Gazetesi tarafından daha önce haberleştirilip Aydın BŞB ve trolleri tarafından inkar edilmeye çalışılan Didim'deki doğa katliamı, bu kez AK Parti MYK Üyesi Umut Tuncer tarafından yerinde tespit edildi.

Bilindiği gibi Aydın BŞB kendinden önce yapılan yatırımlar haricinde arıtma tesisleriyle ilgili Aydın'a çivi çakmamıştı. Elde bulunan mevcutlar da artık işlevini yitirmeye başlamıştı. Vatandaş isyanları ve onca habere rağmen Aydın BŞB ve ASKİ sürekli gerçeklikleri inkar ediyordu.

Bu kez AK Parti MYK Üyesi Umut Tuncer adeta lağıma dönmüş Didim sahillerindeki doğa katliamı ile halk sağlığını tehdit eder derecedeki kirliliği sosyal medya hesabından paylaştı. Aydın BŞB’yi eleştiren Umut Tuncer, olay yerinde yaptığı açıklamada rezaleti bir kez daha gözler önüne sererken “Burası Türkiye’nin önemli turizm ilçelerinden Didim. Denizin eşsiz mavisini kanalizasyon pisliği ile zehirleyen bu sözde arıtma tesisi de CHP yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait. İzmir Körfesi’ni mahveden, zehirleyen CHP yönetiminin Aydın versiyonu. Klasik bir CHP performansı; işine gelince gerçekleri çarpıt, işine gelince sorumluluk alanındaki kepazeliklere sessiz kal!” dedi.

İşte Umut Tuncer’in videolu açıklaması… (Tıkla ve izle)

https://www.facebook.com/reel/1056730879324244

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!