Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Asfalt dosyasına müfettişler geliyor

Asfalt dosyasına müfettişler geliyor

  • Aydın BŞB’nin sonyaptığı asfalt ihaleleriyle ilgili iddialar, İçişleri Bakanlığı’nca incelemealtına alındı.

Bilindiği gibi medyada yer alan haberlerde bir yıl öncekurulan bir şirketin maliyeti 300 milyon olan işleri 1 milyar 300 milyon lirayayapıldığı iddialara konu olmuştu. Bunun yanında ihale şartnamelerinin adreseteslim yapıldığı da delilleriyle ortaya konulmuştu.

Haberleri ihbar kabul eden İçişleri Bakanlığı’nın konuylailgili deneyimli müfettişleri harekete geçirdiği bilgisine ulaşıldı.

SÜLEYMAN SOYLUAYRINTISI

Öte yandan yine ulaşılan iddialara göre soruşturmaya konuasfalt ihalelerinde adı geçen Durnabaş ailesinin Süleyman Soylu'ya yakın isimler olduğu öne sürülüyor.

Bilindiği gibi yaklaşık 4 yıl önce tanık beyanları sonrasıdönemim Teftiş Kurulu Başkanı ArifYıldırım tarafından Özlem Çerçioğlu'nunsoruşturmanın akıbeti açısından açığa alınması gerektiği tespiti, haberlerekonu olmuştu. Fakat Süleyman Soyludönemindeki bu raporlar tozlu raflarda bekliyordu.

Görev devir tesliminden sonra ise tanık beyanları vedelillerin yer aldığı bu dosyalarla ilgili İçişleri Bakanlığı Aydın BŞB’dekibazı görevliler hakkında soruşturma izinleri vermişti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!