Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Alo Fatih’in unutulmaz kumpasları…

Alo Fatih’in unutulmaz kumpasları…

  • Geçmişte “Kumpas vekirli para trafiğiyle” alakalı ses kayıtları ile gündeme gelen ve ardından CHP’denatılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Prensi taşeronişçi Fatih Akkentli, yeniden CHP’ye katılımının ardından rüşvetiddiaları ve mıcır ihalesi gibi konularla gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Geçmişte çok sayıda üst düzey siyasetçi, mülki amir,bürokrat, medya mensubu ve birçok kişiye kurduğu kumpasların ses kayıtlarıinternetlere kadar düşen Aydın BŞB’nin Söke Koordinatörü Fatih Akkentli’ninismi bilindiği gibi kumpas ve kirli para ilişkileri ile gündeme girmişbaşta CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, dönemin CHP Aydın İlBaşkanı Bayram İnci, dönemin Söke Belediye Başkanı SüleymanToyran, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz’ün de aralarındabulunduğu diğer siyasi parti belediye başkanları, milletvekilleri, mülki amirler,bürokratlar ve medya mensuplarına kurduğu kumpaslar ses kayıtları ortaya çıkmıştı.

“ALO FATİH” Hattının Koordinatörü Fatih Akkentli, kumpasfaaliyetlerini tetikçi medyacıları Cem Celil Lale ve Durmuş Tuna ilebirlikte yürütmüş, itibarsızlaştırmaya yönelik her türlü habercilik faaliyetinigünümüzde Erol Özhavutçu, Numan Ölmez gibi isimleri de kadrosuna dahil ederekfütursuzla sürdürmektedir.

Günümüzde adı Mıcırİhalesi başta olmak üzere adı Bağarası Jandarma Komutanı U.I. ile birlikte enson Dilek Yarımadası’ndaki Milli Park işletmecilerinden rüşvet talebinde bulunulduğuiddiası ile anılan Fatih Akkentli’nin geçmişte kumpasları nasıl kurduğunu vetalimatları nasıl verdiğinin ses kaydını okuyucularımıza yeniden hatırlatmayıborç biliyoruz.

İşte o seskayıtlarından biri (Tıkla-Dinle..)


NOT: SES KAYITLARI DEVAM EDECEK...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!