Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Alo Fatih’in unutulmayan kumpasları (3)

Alo Fatih’in unutulmayan kumpasları (3)

AdıMıcır İhalesi başta olmak üzere Bağarası Jandarma Komutanı U.I. ile birlikte en son Dilek Yarımadası’ndakiMilli Park işletmecilerinden rüşvet talebinde bulunulduğu iddiası ile anılanFatih Akkentli’nin geçmişteki kumpas ses kayıtlarını kamuoyuna duyurmaya devamediyoruz.


Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kumpasçıları Fatih Akkentli,Durmuş Tuna ve Cem Celil Lale arasında geçen telefon görüşmesinin yankılarıdevam ediyor.

YouTube’de “Kumpas ve kirli para trafiğiyle” ilgili seskayıtları unutulmayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nunPrensi taşeron işçi Fatih Akkentli’nin rüşvet iddiaları ve mıcırihalesi gibi konularla gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

“ALO FATİH” Hattının Koordinatörü Fatih Akkentli, kumpasfaaliyetlerini tetikçi medyacıları Cem Celil Lale ve DurmuşTuna ile birlikte yürütüyor. İtibarsızlaştırmaya yönelik her türlühabercilik faaliyetleri ile halkın nefretini kazanan “Kumpas Çetesi”nin YouTube’deyayınlanan ses kayıtlarını dinleyenler hayretler içinde kalıyorlar…

Şebekenin, geçmişte kumpası nasıl kurduklarının seskayıtlarını halkımıza bir kez daha hatırlatıyor, yorumu kamuoyuna bırakıyoruz.


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!