Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

AK Parti SGK borçlarını ve İDO’yu meclis gündemine getirecek

AK Parti SGK borçlarını ve İDO’yu meclis gündemine getirecek
Aydın BŞB AK Parti gurubu SGK borçları ve İDO peşkeşini gelecek ay tam kadro meclis gündemine getirecek.

Aydın BŞB Ağustos ayı toplantısında Cumhur İttifakı tarafından gündeme getirilmesi beklenen Aydın BŞB SGK borç ve faizleri ile İDO başlıkları, önümüzdeki ay BŞB meclisinde tartışılacak.

Edinilen bilgiye göre, Cumhur ittifakı bazı üyeleri bakanlarla katıldıkları temaslar nedeniyle il dışında bulundukları için her iki konuda hazırlanan önergelerin, önümüzdeki ay tam kadro katılım ile BŞB gündemine taşınacağı belirtildi.

Konuyla ilgili başvuru dilekçelerinin, gündeme getirilecek soruların hazırlandığı öğrenilirken, özellikle AK Partili Meclis Üyelerinin tam katılım için şimdiden seferber oldukları kaydediliyor.

Diğer taraftan daha önce ortaya atılan, “Özlem Çerçioğluile anlaşıldı. Cumhur İttifakı'ndaki bazı üyeler oylamaya katılmayacak. Bazı üyeler önerge vereceklere baskı yapıyorlar” şeklindeki iddialara meydan vermemek adına tüm partili meclis üyelerine, “Gelecek ay yapılacak meclis oturumunda tam kadro olunacak. Herkes bu önergelerin arkasında duracak” talimatı verildiği ulaşan bilgiler arasında yer alıyor.

ÜST ÜSTE ULAŞIM ZAMMINA AK PARTİ GRUBU HAYIR VERDİ

Öte yandan Aydın BŞB yönetimi tarafından gündeme getirilen ulaşım ücretleri zammı, mecliste AK Parti Grubu tarafından reddedildi.

Kendilerine hiç danışılmadan, görüş alınmadan gündeme getirilen konuya neden red verdiklerini açıklayan AK Partili yetkililer, “Arka arkaya ikinci kez zam yapılıyor. Şöfor esnafımız kadar halkı da düşünmek zorundayız. Konu bizlere danışılmadığı gibi tartışılmadı. Halkımızın takdirine sunuyoruz” diye konuştular.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!