Aydın
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

1. Efeler Film Günleri başlıyor

1. Efeler Film Günleri başlıyor

  • Efeler BelediyeBaşkanı Mehmet Fatih Atay, hayata geçirdiği projelerle kentin kültürel mirasınakatkıda bulunmayı sürdürüyor. Bu durumun son örneği olan “1. Efeler FilmGünleri” 17-20 Ekim tarihleri arasında Forum Aydın alışveriş merkezindedüzenlenecek. Etkinlikte ilçeyi anlatan “Efelerin Efesi” filmi de gösterimesunulacak.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, şehirde ilklereimza atmaya devam ediyor.

“1. Efeler Kitap Günleri” ile edebiyat tutkunlarınaunutulmaz günler yaşatan Başkan Atay, usta sanatçılar ve Efeler halkınındesteğiyle “1. Efeler Film Günleri”ni düzenleyecek. Şehrin öyküsünü beyazperdeye taşıyan “Efelerin Efesi” isimli film de bu anlamlı etkinliktesinemaseverlerle buluşacak.

Senaristliğini, yapımcılığını ve yönetmenliğini tiyatro vesinema oyuncusu Veysel Diker’in üstlendiği, usta oyuncular; Altan Erkekli,Ayşegül Şamlıoğlu, Fulden Akyürek, Berrin Arısoy ve Hülya Şen’in yanı sıraEfeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları ile yerel halktan bazı isimlerinbirlikte rol aldığı “Efelerin Efesi” filmi, 17-20 Ekim tarihleri arasında ForumAydın alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek olan “1. Efeler Film Günleri”nde izleyicilerinbeğenisine sunulacak.

Çekimleri Efeler’de tamamlanan filmin mekânları arasındabelediye tarafından hizmete açılan; Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve BilimParkı, % 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası, Otizm Yaşam Merkezi ve KitapKafeler yer aldı.

Bunun yanında duayen oyuncu Altan Erkekli’nin rol aldığı;Sınav, Babasının Kızı ve Ağır Romantik isimli filmler de etkinlikte gösterimesunulacak.

 1. Efeler FilmGünleri’ne katılmak isteyenler, ücretsiz davetiyelerini Milli Aydın BankasıKültür Merkezi ve Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden teminedebilecek.

BAŞKAN ATAYSİNEMASEVERLERİ DAVET ETTİ

Efeler’in kültür ve sanatla anılan bir kent olması içinçalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Efeler Belediye Başkanı MehmetFatih Atay, tüm sinema meraklılarını 1. Efeler Film Günleri’ne davet etti.Başkan Atay, “Efeler’in her alanda büyümesi, gelişmesi, kültür ve sanatlaanılan bir şehir olması için elimizden gelen tüm çabayı çalışma arkadaşlarımlabirlikte sarf ediyoruz. Ülkemizin saygın tiyatro emekçilerini konuk edeceğimizve ilçemizi konu alan ‘Efelerin Efesi’ filmini de yayınlayacağımız 1. EfelerFilm Günleri’nde tüm sinemaseverlerle buluşmayıdiliyorum” dedi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!